Ez a szép nő beleegyezett, hogy elcsúfítsák egy sorozatbeli szerepe miatt. Nézd meg milyen gyönyörű a valóságban!

Az “American Horror Story” sorozatban szereplő Naomi Grossman egy igazán csúnya karaktert testesít meg, azonban a művésznő igazából annyira gyönyörű, hogy csoda, hogy ilyen rusnyaságot tudtak belőle faragni a sminkesek.

Egy igazi színész mindig feszegeti a határait, mert ez a dolga. És előfordul, hogy olyan szerepet kap a művész, ahol nem csak a játéka kell megfeleljen, hanem külső átalakulások is szükségesek, ahhoz, hogy a tökéletest hozza, ami olykor nagy áldozatokat követel.

Naomi Grossman karaktere, Pepper a második évadban tűnt fel, a Briarcliff nevű pszichiátria pácienseként láthattuk. A karakter arca egyszerre ártatlan gyermeki és elvetemült gyilkos, aki testvére gyerekét vízbe fojtotta, és utána a füleit is levágta.

Pepper mikrokefáliában szenved, ami egy idegfejlődési rendellenesség, amelynek során az illető feje jóval kisebb marad. Pepper a negyedik évadban tér vissza, ahol a nézők további részleteket ismerhetnek meg az életéből.

Érdekes, hogy Pepper karakterét valós tények ihlették, hiszen a 20. században, Amerikában élt egy férfi, akit Schlitzie-nek hívtak, és cirkuszokban lépett fel, megmutatva “különös” külsejét.

A forgatások előtt Naomi Grossman három órát tölt a sminkszobában, hogy “külsejét formába hozzák”.

Naomi azonban egyáltalán nem hasonlít Pepperre, íme, milyen gyönyörű a való életben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏