loading...

Ez a tapasz, egy éjjel alatt eltávolítja a méreganyagokat a szervezetedből

Annyi feladatod van kizárólag, hogy este felhelyezed ezt a tapaszt, az pedig reggelre magába szívja a szervezetedben található méreganyagokat. Reggel már sokkal jobban fogod magad érezni, és teljesen megváltozik tőle pozitív irányba az életed.

Amire  szükséged lesz, az nem túl költséges, mindössze 160 forint. Egy kis fej vöröshagyma, egy kis gerezd fokhagyma, víz és egy öntapadós ragtapasz.

A hatását rögtön reggel látni is fogja, mivel a pamacs el fog színeződni, ennek mértéke, és színe az ön szervezetében felhalmozódott méreganyagoktól függően változhat. ( Nekem enyhe sárgás színű lett )

A talpon keresztüli méregtelenítés olyan embereknek javasolt, akik sűrűn szenvednek fejfájástól, fáradtabbak az átlagnál, ízületi fájdalmaik vannak, és sűrűn betegek.

Feladat : Apróra vágjuk mindkét hagymát, majd forrásban lévő vízhez tesszük, és 10 percig forraljuk. Hagyjuk kihűlni a vízzel együtt, leszűrjük, és a megmaradt vízbe áztatjuk a gézlapot, amit majd a talpunkra rögzítünk az öntapadós ragtapasszal.

Annyira csavarjuk ki a gézlapot, hogy ne csöpögjön belőle nyomás hatására a víz, de azért legyen nedves.


Húzzunk rá egy zoknit, és reggelig hagyjuk rajta.

talp

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?