Ez az apa a lánya arcára néz, és elhagyja hűtlen feleségét. Harminc évvel később kiderül az igazság.

Zoya Tuganova 1987-ben világra hozta kislányát, Luciyát egy orosz kórházban. Az orvosok miután ellátták a kicsit egy másik gyereket adtak a nő karjaiba – írja a Siberian Times. Az asszony érezte, hogy a kapott baba nem az ő lánya, de az orvosok azt mondták, képzelődik, és ha nem fejezi be, akkor megy a pszichiátriára. A kismama csöndbe maradt, de nem felejtette el a dolgot.

30 évvel később kiderült, igaza volt. Saját gyermeke egy rossz sorsú családba került, ahol a lánya ételért könyörgött a faluban, mielőtt árvaházba került. Ráadásul mivel nem hasonlított az apjára, a férfi azt feltételezte, felesége megcsalta, ezért elhagyta. Luciya nevelőanyja pedig alkoholista lett, majd meghalt.

Zoya Tuganova eközben felnevelte a család gyermekét, akit ha valódi szülei nevelnek fel, valószínűleg meghal, mert a másik családnak nem lett volna arra pénze, hogy a betegségét rendesen kikezeljék.

Katya az anyjának hitt asszony kérésének eleget téve hozzájárult, hogy DNS vizsgálatot végezzenek rajta. Így derült ki, hogy 1987 január 29-én elcseréltek két csecsemőt a kórházban.

Az asszony mikor megtalálta saját lányát, egyből tudta, ő az akit 30 éve keres. ”Katya törékeny lány, még Luciya testalkata olyan, mint az enyém. Lányomnak már három gyereke van, nem dolgozik, férjének pedig nincs állandó kereste. Luciya muzulmán hívő, még Katya ortodox.

Az igazi lányom hívő, szerény és nagyon csendes. Szegénységben él, állami segélyekből próbálja nevelni az unokáimat. Egy romos házban él” – tette hozzá keserűen az asszony, aki most próbál kapcsolatot kiépíteni a gyermekével.

Nevelt lánya – hála Zoya Tuganova jó állásának – tudott egyetemre járni, és még a betegségét is ki tudták kezelni, sőt nyaranta a hegyekbe is el tudott menni, hogy az egészséges maradjon. Katya beismerte, hogy már biztosan nem élne, ha szülei nevelik fel, mert egész egyszerűen nem volt elég pénze a család arra, hogy kezeltessék. Katya annyira megértette a nevelőanyja problémáját, hogy ő maga kutatta fel a nő igazi gyermekét.

Közzétette: Наш Челябинск – 2017. június 11.

A nő és nevelt lánya, most azt tervezi, hogy beperlik a kórházat a csere miatt. “Valaki biztosan felelős azért, mert elcseréltek két embert. Itt konkrétan még bűncselekényt is történt emiatt.”

via

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏