Ez az egyetemista srác nem akart albérletre költeni, ezért épített magának egy guruló otthont

A főiskolai évek általában a legjobb évek minden ember életében. Nem csak új dolgokat tanulunk, de életre szóló élményeket és barátokat szerzünk. Van azonban egy hátránya, mely sok diáknak okoz fejfájást, ez pedig nem más, mint a lakhatás kérdése. Évről-évre egyre nehezebb bekerülni a kollégiumokba, a nagyvárosok albérletárai pedig nem egy átlagos diák pénztárcájára lettek kitalálva.

Jól tudja ezt a Texasi Egyetem egyik hallgatója, Joel Weber is, aki ahelyett, hogy havi 800 dollárt (ennyi ott egy átlagos albérlet) költött volna albérletre 4 éven keresztül, inkább épített egy guruló álomotthont, ami csak az övé. A különleges projekt összesen 20 ezer dollárba került.

A fiatal srác minden megtakarítását az általa megálmodott különleges projektre költötte, melyet azért talált ki, hogy olcsón és kényelmesen tudhassa majd le az előtte álló főiskolai éveket. Egy éven keresztül dolgozott rajta, a kitartó munka pedig meghozta gyümölcsét, hiszen gyönyörű kis háza lett.

Kívülről talán nem tűnik különlegesnek, de várj, amíg meglátod belülről!

Joel már most rengeteg ajánlatot kapott olyan emberektől, akik szeretnék megvásárolni a kis házikót, de ez jelenleg még nem eladó. Mindenesetre a fiatal srác ötlete és kivitelezése egyaránt lenyűgöző, a főiskolás évek után pedig ha eladásra szánja majd, valószínűleg jócskán meg is térül majd.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏