Ezek az emberek soha többé nem fogják azt mondani a vendégeiknek, hogy “érezzék magukat otthon”

Mindig kellemes, amikor a rokonok és barátok látogatóba jönnek hozzánk, de legyünk őszinték, néha még kellemesebb, amikor távoznak. Hangoskodás, neveletlen gyerekek, kínos viccek és erőltetett nevetés – csak néhány azok közül, amiért a vendégek érkezése néha rendkívül próbára tudja tenni az agysejtjeinket. Ez persze semmi ahhoz képest, amit cikkünk hőseinek kellett kiállniuk.

14. Vendégek érkeztek, gyerekekkel.

13. ,,Ez történik, amikor gyerekes vendégek érkeznek hozzád, és a gyerekek 2 órán keresztül felügyelet nélkül játszanak.”

12. ,,Egy barátom látogatóba jött, és úgy döntött, hogy gofrit készít, de megfeledkezett róla, és szétégette. A gofrisütő takarítását persze rám hagyta. A képen látható állapotot félóra súrolás után sikerült elérnem.”

11. ,,Apám és én egész múlthéten ezt a kirakóst csináltuk, aztán megjött a nagyi és a papa, akik segítettek ”letakarítani” az asztalt.”

10. ,,A bátyám meglátogatott karácsonykor, lezuhanyozott, majd ezt hagyta maga után. Honnan jött ez az ember?!”

9. ,,Két ok, amiért nem szeretem a vendégeket. A tükörért általában ölök.”

8. ,,Pizzát rendeltem a barátnőmnek és a párjának. Elmentem a tányérokért, majd mire visszaértem, ez a látvány fogadott.”

7. ,,Rossz ötlet vendégségbe hívni engem.”

6. ,,Az egyik barátom elhozott hozzám egy kóborkutyát, megmosta a samponommal, majd szó nélkül kivett egy darab húst a hűtőből és neki adta. Amikor a kutya összevizezte a házat, hisztérikus állapotba kerültem.”

5. ,,A húgom pasija átjött hozzánk pár napra. A képen az én és az ő fogkeféje látható, csakhogy nem tudjuk, hogy melyik-melyik.”

4. ,,Az egyik vendégem poháralátétnek használta a vezeték nélküli töltőmet.”

3. ,,A vendégek minden óvaintésem ellenére nagyon szerették volna kipróbálni a virtuális valóság játékot.”

2. ,,Imádom, amikor egy vendég a kávés kanáljával nyúl bele a cukorba.”

1. Ez nem túl jó jel az újévre nézve.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏