Ezért nem kellenek senkinek a mai nők

Kim-Kardashian-promotes-her-Skechers-trainers-as-she-hits-the-gym-.1

Az természetes, hogy egy nő készülődése hosszabb folyamat, vagy hogy jobban figyelnek vonalaikra, megjelenésükre. Ők is elkövetik azonban azt a hibát, hogy nem éppen a számukra előnyös életformát választják, és ezáltal eléggé eltorzítják magukat.

Megjelennek a boltok polcain a leggings-ek, amiről szerintünk sok nőnek fogalma nincs mit is hogyan is kellene, felveszik egy hagyományos toppal, és kész is. Ilyen egyszerű. A baj ott kezdődik, hogy ez a nadrág -ha fogalmazhatunk így- harisnya mai szerepét tölti be, így kérdésessé válik a stílus-ficam. Egy elbaltázott ruha kombináció ilyen képet fest.

20120517-szepulj-hodit-az-allatszorbol-keszult-muszempilla4

Műszempilla

A műszempilla is bajos a férfiak fekete listáján. Főleg, ha éppen egy randi közepén találjuk a földön. A szem a lélek tükre, a rosszul megválasztott szempilla pedig képes ezt romokba dönteni, és nem éppen valós képet festeni.

Mindent egybe vetve a férfiak évezredes generációjának 2 igénye van tudatosan vagy tudat alatt

1. Egy nő lehet kövér, sovány, szőke vagy barna, de a férfiak szemében az egyik legfontosabb elvárás a kedvessége. Ha egy nő mogorva, nem mosolyog soha, azt a férfiak általában elkerülik, mivel nem tartják elég nőiesnek. Ugyanez igaz az utcán vagy a vezetés közben kiabáló nőkre is.

2. A természetesség a legszebb. A hibákat természetesen lehet javítani, de csak határokon belül, ugyanis egy természetes szépséggel soha nem veheti fel a harcot egyetlen egy agyon-cicomázott nő sem!

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏