Ezt a családi házat 6 óra felépíteni és kevesebb mint 10 millió forintba kerül

Abban az időben, amikor az olasz ingatlanárak a plafont verdesték, a szintén olaszországi székhelyű Renato Vidal cég ragyogó alternatívát eszelt ki az egekbe szökött ingatlanárak megkerüléséra vagy legalábbis azok lényeges csökkentésére. A cég által tervezett M.A.Di. névre keresztelt „lapra szerelt” családi házak ára 33 ezer dollár, vagyis valamivel kevesebb, mint 10 millió forint. Hogy mit kapunk ennyiért? Egy teljes értékű családi házat, ami szeizmikusan biztonságos, kiváló minőségű alapanyagokból készült.

1. A kívülről teljesen átlagosnak tűnő otthonok igazi különlegessége szabad szemmel észrevehetetlen.

  

2. Egy ilyen „lapra szerelt” otthon összesen 33 ezer dollárba (9,5 millió forint) kerül, és három ember 6 óra alatt kényelmesen képes felállítani.

  

3. A házat nem szükséges beton alapra építeni, ezzel garantálva, hogy a szerkezet zéró hatással legyen a környezetre. 4. A M.A.Di. épületrendszerek felállítása leginkább talán gyerekkorunk babaházaira emlékeztet – egyszerűségét tekintve mindenképpen. 5. Íme egy timelapse videó a ház összeállításáról.

6. És így néz ki a már elkészült épületrendszer. 7. A belső tér elegáns, modern és nyitott stílusú. 8. A 27 négyzetméter alapterületű otthon mérete pedig egészen 90 négyzetméterig bővíthető. Nem rossz.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏