Ezt találtam a chipses zacskóban. Ilyen tényleg létezik??

Eléggé meglepődött a srác, amikor EZT találta a chipsek között.

Emlékeztek még a régi nyereményjátékokra, amiknek az volt a lényege, hogy a termékek csomagolásaiban különböző bankjegyeket rejtettek el? Persze nem az összesben, csak egy meghatározott mennyiségben kerültek a pénzek az étel/ital mellé. Mert bár régen sok chipsmárka bevezette ezt a nyereményjátékot, de volt példa arra is, hogy sörös dobozban volt elrejtve egy-egy bankó.

A sörös variációban még egy kis hangszóró is megszólalt, hogy nyertél! (És az ilyen dobozokban sör helyett víz volt, aminek gyakran nem örültek a “szerencsések”.) De kutyatápos zacskóban is volt elrejtve pénz, azt a rafináltak ki is tudták tapogatni, és máris ingyen volt a kutyakaja.

Nekünk sajnos sosem volt szerencsénk, így nem fenyegetett az a veszély, hogy véletlenül ráharapunk egy ezresre. Most úgy tűnik, hosszú évek után újra felüti a fejét ez a fajta nyereményjáték. A srác szinte hitetlenkedve töltötte fel a képet a Pesten hallottam facebook-csoportba, mert korábban ő se nyert semmit. Mi is veszünk majd néhány zacskóval, csak a móka kedvéért. Hátha így 10 évvel később sikerrel járunk.

Mielőtt bárki félreértené: ez nem egy fizetett poszt, se pénzt, se chipset nem kapunk a cikkért. 🙂

chips

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏