Ezt tette az oroszlán, amikor a férfi hozzányúlt a kölykéhez: Teljesen ledöbbentem, amikor megláttam, hogy közeledik ez a férfi az oroszlánhoz és kölykéhez!

Ha állatkertbe megyünk, kihagyhatatlan az oroszlánok látogatása. Impozáns példányok, az afrikai vadvilág legmeghatározóbb szimbólumai. Napjainkban természetes élőhelyükön a veszélyeztetett fajok közé tartoznak, ugyanis főleg a 20. századtól igencsak csökkent az oroszlánok száma. Az alábbi videóban Kevin Richardson állatkerti gondozót láthatjuk, amint teljes szimbiózisban él egy anyaoroszlánnal és három kölykével. Együtt alszanak, játszanak, teljes harmónia, sőt szoros kötelék van köztük.
Richardson szinte már beszéli az oroszlánok nyelvét. Az anyaoroszlán kétségek nélkül hagyja, hogy foglalkozzon kölykeivel, sőt igényt tart arra is, hogy a gondozó velük aludjon. Úgy viselkedik a férfival, minta ő is egy kölyke lenne.
Richarsont az oroszlánokkal suttogó néven is emlegették. Hihetetlen felvételt láthatunk az oroszlánokkal való közelségről.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏