Fájt a feje és elájult, majd a doktorok a röntgenen látottaktól elájultak, és fel kellet őket locsolni.

fejfajas_galandfereg

Egy ausztrál férfi, aki egy punk együttes frontembere, egy nap amikor épp készült a másnapi koncertjére, pakolta a hangfalakat az autóba, amikor furcsa kettős látása lett, és furcsán érezte magát nagyon. Bement a legközelebbi boltba, és vásárolni szeretett volna egy kis vizet, ám ekkor, ahogy belenyúlt a zsebébe a pénzért, egy ismeretlen érzés uralkodott el rajta. Nem tudta, hogy mik azok a dolgok a zsebében és, hogy mire valók. Ezután már csak arra emlékszik, hogy a kórházban ápolók, és orvosok állnak felette, na meg az aggódó családtagok.

Szerencséje volt, ugyanis amikor elájult a boltba, akkor vele volt egy zenész társa is, aki azonnal felismerte, hogy nem kábítószer hatása alatt áll, mivel a boltos a punk külsejéből ítélve azt gondolta, hogy túllőtte magát a srác.

3 hétre volt szüksége az orvosoknak mire végre meg tudták műteni, és csak ezután derült ki pontosan hogy mi is okozta a bajt, mivel az énekes agydaganatra gondolt. A valóság hála istennek nem volt ennyire komoly, mivel ” csak ‘ egy horgasfejű galandféreg volt az agyában.

Felvetődik a kérdés, hogy a vegetáriánus férfi szervezetébe hogyan jutott be a féreg, amely disznó és marha húst tud megfertőzni, és az embert is csak akkor, ha nem megfelelően főzi meg a húst, és még kicsit nyers.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏