Feleségül vett egy szilikon babát, de képtelen volt leállni… egy szerelmi háromszögbe csöppent

Ha azt hitted, hogy a mai napon már nem fog semmilyen meghökkentő hír érni, hát tévedtél. Nem mindennapi életet él ez a 37 éves férfi. Van olyan, aki utazgat, van aki sportol vagy éppen maketteket épít. Neki sokkal különlegesebb hobbijai illetve vágyai vannak. A férfi 2020-ban feleségül vett egy szilikon babát. Igen, biztosan sok férfi fantáziáját megmozgatják ezek a játékszerek, de azért a házasság talán egy kicsit túlzás.


Yuri Tolochko testépítőként tevékenykedik és bizony elég nagy hírnevet szerzett az elmúlt évek során. Instagram profilját több mint 108 ezer ember követi. Ám a hírnevet nem az izmos felsőteste hozta meg neki, hanem szokatlan párkapcsolatai és a zavaros szerelmi élete. Olyannyira zavaros, hogy ezek a “lányok” valójában csak szilikon bábuk. Hiába szépen kidogozottak és csinosak, mégsem élnek.


2019-ben kérte meg első szerelme kezét, akit Margónak hívtak. Yuri azt állítja, hogy boldogan fogadta el a gyűrűt a lány. Hozzátette, hogy így sikerült megmentenie a lányt attól, hogy pincérnőként kelljen dolgoznia. Következő évben feleségül is vette, utána pedig egy fantasztikus nászúton vettek részt. Elmondása szerint, nagyon jól érezték magukat, felejthetetlen élmény volt. A hétköznapokban is nagyon jól együtt tudtak működni, igyekezett sok időt a lánnyal tölteni Yuri.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés

“Sok időt töltöttünk együtt, rengeteg ajándékot vettem neki. Gyakran jártunk étterembe, moziba és vásárolni. Átesett egy plasztikai műtéten is Margó, napokig be volt kötve az arca.”

Azonban Yuri egyáltalán nem tartozik a hűséges férfiak táborába, így 8 hónap elteltével, meghozott egy komoly döntést. Úgy érezte, kezd elmúlni köztük a lángoló szerelem, valami újra vágyott. A férfi követői izgatottan várták, hogy vajon mi lesz a fejlemény a szakítás után.

Mivel nem tudta feldolgozni a traumát, hamar beújított nem is egy, hanem két új babát. A szilikon lányok neve Luna és Lola, akik mint később kiderült, egymásba is szerelmesek, így kialakult egy teljes szerelmi háromszög. A férfi el volt ragadtatva a helyzettől:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés

“Úgy döntöttem, lesz egy háremem! A mi családunkban sok embernek van hely, mindig is erről álmodtam!”

A testépítő férfi igazán feltűnő karakter, ha megnézed a fotóit, biztosan hamar észreveszed te is. A közösségi oldalán sokat büszkélkedik szépen kidolgozott izmaival és testével. Illetve gyakran női ruhába öltözik, vagy éppen különböző jelmezeket vesz magára. Ahogy a képeinél látszik, rengeteg követő rajong a tartalmaiért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yuri Tolochko (@yurii_tolochko) által megosztott bejegyzés

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏