FELFOGHATATLAN TRAGÉDIA !Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Anita! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el

Születésnapja után hunyt el az ötgyermekes Anita, csupán 42 éves volt,Másfél hete vasárnap még tortával ünnepelték meg az ötgyermekes családanya születésnapját, a mindössze 42 esztendős Anita azonban másnap váratlanul rosszul lett.

Felfoghatatlan tragédia történt másfél hete hétfőn. A megözvegyült családfő megrendülve elevenítette fel a Borsnak élete legborzalmasabb napját.

Farkas Zsolt és négy gyermeke gyászol. A legnagyobb fiú, a 14 éves Roland autista, ő egy bentlakásos intézményben él (Fotó: Cseh Gábor / Vas Népe)

„Éppen a számítógépnél dolgoztam a szobában este hat körül, miközben beszélgettünk. Anita mellettem ült és almát evett, amikor váratlanul lecsúszott a székről”– kezdte a lap pénteki számának Farkas Zsolt, aki részletesen elmesélte, mi történt azon a szörnyű estén.

„Először nem értettem, hogy mi történt, de aztán láttam, hogy a jobb oldala lebénult. Magánál volt, de a kezét, lábát nem tudta mozgatni, és az arcán is látszott, hogy az egyik fele elernyedt. Nyelni is alig tudott, valószínűleg a nyak körüli izmai is sérülhettek. Odasegítettem a kanapéra, ekkor a szemével még tudta jelezni, hogy hall engem. Abban bíztam, hogy csak valami átmeneti rosszulléte vagy rohama van, és el fog múlni, de sajnos nem így lett” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Zsolt. A férfi azonnal hívta a segélyhívót, a mentősök pedig néhány percen belül meg is érkeztek. Stabilizálták Anita állapotát, aztán kórházba vitték.

Zsolt és felesége 15 évet éltek boldog házasságban, Anita a halála előtt adta a gyűrűt férjének (Fotó: Cseh Gábor / Vas Népe)

járványhelyzet miatt a férfi nem mehetett be a kórházba, este tíz óra körül tudta elérni telefonon az orvost, aki arról tájékoztatta, hogy az agyvérzés hatalmas területet érintett, s felkészítette a legrosszabbra.

„Hallottam a szavait, de fel sem fogtam, hogy mi történik. Elsötétedett a szoba, ahol éppen voltam, és elkezdett forogni velem a világ. Az agyhalál kedden este beállt Anitánál, másnap pedig le is kapcsolták a gépről.„ – mondta megtörten Zsolt, aki a Borsnak arról is mesélt, mi volt a felesége utolsó kívánsága, és hogy mit mondott négy kisebb gyermeküknek, akikkel most egyedül maradt. A legidősebb fiuk, a 14 éves Roland autista, súlyos állapota miatt egy otthonban él. Ő nem tudja, hogy az anyukája már nem él.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏