Gazdag férjet keresett magának a kétségbeesett lány, a világ leghíresebb bankjának igazgatója válaszolt neki!

A következő bejegyezést egy fiatal nő tette közzé egy internetes fórumon. Megtörtént eset következik.

366d734

„Őszinte leszek. Idén fogom betölteni a 25 évet. Szerintem szép vagyok, van stílusom, és még kedves is vagyok. Egy olyan férfihez szeretnék hozzámenni, aki évi 500 ezer dollárnál többet keres. Lehet haszonlesőnek tűnök, de szerintem nem vagyok annyira nagyravágyó, hiszen az a férfi, aki évi 1 millió dollárt keres, még csak a New York-i középosztályhoz tartozik.

Nem kérek én sokat. Szerintetek mit kellene tennem, hogy egy ilyen férjet találja magamnak?

A leggazdagabb férfi, akivel jártam, évi 250 ezret keresett, de ha valaki a város kertvárosi részébe szeretne költözni, ennyi pénzből nem lehet rendesen megélni.

A következőket szeretném megkérdezni:

1. Hol lehet megismerkedni a leggazdagabb agglegényekkel a városban? Érdekelnének a bárok, klubok, éttermek, konditermek nevei, címei.

2. Melyik korosztály közül lenne érdemes válogatnom?

3. A legtöbb gazdag házaspár miért középkorú? Találkoztam olyan nőkkel, akik se nem voltak szépek, se nem voltak érdekesek, mégis gazdag pasihoz mentek férjhez.

4. Milyen nőre vágynak a gazdag férfiak, akit el is vesznek feleségül, nemcsak egy barátnőt látnak benne.

Üdvözlettel, Ms. Csinoska!”

Az üzenetet a J.P. Morgan vezérigazgatója is elolvasta, és annyira felkeltette az érdeklődését, hogy válaszolt is a lány kérdéseire.

„Kedves Ms. Csinoska!

Nagy érdeklődéssel olvastam az üzenetét, azt gondolom, nagyon sok lány szeretne választ kapni ezekre a kérdésekre, amit maga feltett. Kérem, ha megengedi kifejtem a véleményemet, mint szakmai befektető.

Az éves jövedelmem több mint 500 ezer dollár, így gondolom ez már első nekifutásra nem rossz, hiszen megfelel az elvárásainak.

Azonban, mint üzletember, nagyon rossz döntés lenne részemről, ha feleségül venném magát.

Elmagyarázom: amit maga szeretne, hogy a szépségéért cserébe pénzt kapjon, tehát A személy hozza a szépségét, B személy pedig fizet érte.

Itt azonban van egy kis bibi: a szépség mulandó, de nekem ugyanúgy fizetnem kellene, de nem fogok olyasmire pénzt kiadni, ami már nincs, így csak a vagyonom fog évről évre nőni. Ebből az következik, hogy míg maga idővel veszíteni fog az értékéből, nálam ez fordítva lesz.

Az üzleti életben úgy működnek a dolgok, hogy ha valaminek az értéke csökken, megpróbáljuk eladni, mert nincs értelme megtartani az elértéktelenedő árút. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik, de meg kell szabaduljon attól az „árújától”, ami a maga értékvesztését fogja okozni.

Az, aki évi 500 ezer dollárt keres, nem hülye. Az ilyen férfiak kedvelik az ilyen lányokat, mint maga, flörtölnek velük, elviszik vacsorázni, még a barátnőjük is lehet, de nem fogják elvenni. Így azt javaslom, hogy ne akarjon gazdag férfit keresni magának. És vésse az eszébe: könnyebben elérheti azt, hogy magának legyen évi 500 ezer dolláros keresete, mint azt, hogy egy ilyen pénzes férjet fog majd találni.

Remélem segített a válaszom.

Üdvözlettel: a J.P. Morgan vezérigazgatója.”

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏