Gyerekeket kérdeztek meg, hogy mi az a [email protected]? A válaszoktól dobsz egy hátast.

000qw

Eszti, 8 éves

A [email protected] az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.

Zsófi, 6 éves

A [email protected]? Az egy csúnya szó, amit apu mond amikor nem megy a számítógépe.

Peti, 7 éves

A [email protected] az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben.

Bécike, 7 éves

A [email protected] az a Fradi, mert apa mindig azt mondja, hogy az a [email protected] Fradi, bár nem tudom, hogy mi az a Fradi, de biztos az is nagyon csúnya szó.


Csilla, 6 éves

Apa szokta mondani amikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín [email protected] vernyákol a tévében, én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is [email protected], viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap, de nem tudom miért mondja ezt apának, hiszen apa nem is váza.

Botond, 7 éves

A [email protected] az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.

Petra, 6 éves

A [email protected] az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. Én is szeretnék majd [email protected] lenni.

/ Itt anyuka hanyatt esett… :) /

Dénes, 4 éves.

A [email protected] az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a [email protected] kutyát. Szerintem a kurva az egy kutya fajta, mint például a kuvasz, csak hangosabb.

Brigi, 7 éves

A [email protected] az az aki pénzért szexel. Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.

Viola, 5 éves

A [email protected] az a nagynéném, mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a [email protected] és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángatja, saller repül…)

Zolika, 6 éves

A [email protected] az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad. :)))

Adri, 7 éves

A [email protected] az az, aki ilyen nagy terepjárókból száll ki és szőke haja van és csizmája és nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál. (mondja ezt úgy, hogy mellette áll az anyja, aki szőke, csizmában van, mobiltelefonál és a téka előtt áll a Lexus terepjárójuk.)

Pistike, 6 éves:

A [email protected] az egy olyan néni, aki pénzért ad puszit. Anyu ingyen ad tehát anyu nem [email protected]

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏