Halálunk után még 39 napig jelen vagyunk, hogy lehetséges ? Itt megtudhatod

Egyes állítások szerint halálunk után már 39 napunk van , hogy elbúcsúzzunk szeretteinktől.

Ezek szerint halálunk pillanatában csak a fizikai testünk veszti életét , ám lelkünk még további 39 napig a földön marad. Ilyenkor a kiszabadult szellemnek lehetősége van még arra, hogy elbúcsúzzon a földi életében fontos szerepet játszó személyektől.

Lehetőségünk van megbizonyosodni arról , hogy kik azok a személyek , akiknek valóban számítottunk , és kik azok, akik csak megjátszották a felénk mutatott törődésüket. Sok lélek ebben az időszakban a Földön ragadhat, ha valamiért nyugtalan , esetleg bosszúra szomjazik vagy képtelen elengedni szeretteit vagy abban az esetben ha tragikus hirtelenséggel vesztette életét.

Egyes médiumok állítják , hogy ők képesek érzékelni , esetleg kapcsolatot is teremteni ezekkel a szabad szellemekkel melyet azzal magyaráznak, hogy az agyi tevékenység, azaz a gondolkodás során, elektromos kisülések történnek, amelyekre a lelkek különösen érzékenyek. Ebben az időszakban lehetőségünk adódhat a sokkal mélyebb és bensőségesebb búcsúra, kimondhatjuk azokat a kimondatlan gondolatokat , amelyeket korábban elhallgattunk, kérhetünk bocsánatot és megnyugvásra lelhetünk a gyászban.

Több film feldolgozta már a jelentet , amikor a lélek a halál pillanatában elindul egy vakító fény felé. Egyes halálközlei élményeket megélt személyek állításai szerint ez a jelenet a valóságban is lezajlik.

Bár a 39 nap első hallásra soknak tűnhet, ez a szám csak egy viszonylagos érték , van akik számára több és akad olyan is akiknek kevesebb idejük adatik.

Hogy mi történik a lélekkel ezután már jóval nagyobb rejtély. Azok a holtak, akiket haláluk után is sokat emlegetnek, vagy akár segítségül szólítanak, nehezen szakadnak el a családjuktól és szeretteiktől. Csak akkor lesznek képesek véglegesen elszakadni a földi életüktől ha teljese elfelejtődnek a későbbi generációk számára is.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏