„Használd, b.ssza meg!” – Tilla dühkitörést kapott, teljesen kikelt magából!

Till Attila eddig bírta: úgy érezte, muszáj felhívnia a figyelmet arra, mekkora bunkóságnak tartja, hogy a kutyatartók nem szedik fel az utcán a kedvenceik ürülékét, még akkor sem, ha az orruk előtt van egy erre a célra használandó zacskó, illetve szemetesláda. A műsorvezető „Miért vagy bunkó????” felütéssel egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amelyben felháborodottan fejti ki a véleményét a szituációról.

„Azt hiszem, eljött az a pillanat, amikor dühkitörést fogok kapni, meg fogok tébolyodni. Az elmúlt két hétben háromszor léptem kutyakakiba. Háromszor kellett különböző pocsolyákat keresni és csuszatolni a lábamat, majd otthon félórát vacakolni a cipőmmel, mert valakik annyira trehányak, hogy ott hagyják a kutyakakit az út szélén” – kezdte ingerülten a műsorvezető a Facebookon megosztott videójában.

„Mutatok egy olyan példát, ami mindenen túlmegy. Tessék. Itt van a kutyakaki, valaki itthagyta úgy, hogy mellette van a teljesen ingyenes kutyakaki-zacskó kitéve, csak le kéne tépni ezt a dolgot és utána kirakni a kukába. És nem. Ez a 37 centi sem működik! Tehát, hogy nem lehet… ez hihetetlen! Ezt nem tudom fölfogni! Hogy lehetünk ennyire bunkó, primitív, nem mondom, hogy állatok, mert az állatok – mutasd magad, Dubika – sokkal jobb fejek mint ők. Ők ennél százszor jobb fejek. Hanem bunkó, primitív emberek, hogy ott hagyjuk a kutyának a szarát, és amikor megyünk este sétáltatni, akkor ha a kutya bemegy egy sötétebb részre, vagy avaros részre, akkor belelépünk. Hihetetlen! Agyvérzést fogok kapni! Nem értem. Könyörögve kérem kedves kutyagazdák, legalább erre figyeljünk! Ez felfoghatatlan! Ráadásul most csak egy ilyen orvosi jótanács – ha a kutyád kakiját fölszeded, akkor legalább folyamatosan tudod nézni, milyen abszurd, de látod legalább, hogy a kutyának van-e valami baja. De mindegy, ezt hagyjuk, nem ez a lényeg. Hagyjuk. Hanem az, hogy könyörgöm, ha ide van téve, használd, használd bassza meg!” – utasít rendre mindenki Tilla.

A műsorvezető videóját itt tudja megtekinteni:

FB Video

n"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}”>

„MIÉRT VAGY BUNKÓ????? Lehet, hogy azért szar az életed, mert te magad is beleszarsz mindenbe!!!!! Ne a mások bunkósága után menj, hanem tedd a dolgod rendesen!!!” – olvasható felhívásként a megosztott videó mellett.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏