loading...

Hazaküldték a 20 éves fiút, mert rövidnadrágot viselt… haza is ment -, de amikor visszatért főnökének leesett az álla

Joey Barge egy call centerben telefonos operátorként dolgozik a brit Buckinghamshire-ban. Mivel mostanában az egyesült királyságban élőket is hőhullámok kínoznak, a 20 éves srác úgy döntött, hogy egy szellős rövidnadrágba megy dolgozni az irodába.

Amikor a főnök észrevette, azonnal hazaküldte és megparancsolta, hogy másnap hosszú nadrágba öltözködjön még akkor is, ha 30 fokos meleg lesz.

A fiatalember haza is ment, de nem tudta könnyen lenyelni, elvégre hölgy munkatársai még ebben a pillanatban is mutogatják a lábukat. Szóval nem teketóriázott tovább, és tiltakozásként felvette édesanyja egyik ruháját és visszatért a munkahelyre.

Amikor felettesei meglátták Joey nyári ruháját, szóhoz sem jutottak. Azonban a 20 éves srác nem hiába ment haza.

Főnökével megállapodtak abban, hogy a rendkívüli hőmérséklet ideje alatt férfiaknak is megengedik a térden alululi rövidnadrágot, azzal a feltétellel, hogy ne legyen túlságosan feltűnő színű. Kizárólag fekete, sötétkék, vagy bézs színű lehet. Munkatársai Joeyt most hősként ünneplik, hiszen kiharcolta, hogy az alkalmazottak kényelmesebb ruhába öltözhessenek.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?