Heidi Klum megmutatta a világnak, hogy 47 évesen is bombázó

A nők rengeteget tesznek azért, hogy fiatalosabbnak tűnjenek, de velük együtt a férfiak is szeretnének leragadni a húszas-harmincas éveikben, ha a kinézetről van szó. 50 év környékén az arcunkon ott vannak a szarkalábak, ráncok. A bőrünk elkezdhet megereszkedni. A férfiak megkopaszodnak, a nőknél pedig a narancsbőr már természetes lehet. Vannak, akik ebbe képtelenek belenyugodni és kozmetikushoz vagy plasztikai sebészhez fordulnak segítségért. Egy kis botox, egy kis ráncfelvarrás stb. Ez a mai világban már teljesen standard.

A celebek egy része a tehetségével, míg mások a testükkel keresik a betevőre valót. Mi a helyzet a szupermodellekkel? Ők az évek múlásával kieshetnek a pikszisből. Nem?! A helyüket átadják egy fiatalabb, üdébb modellnek és nekik valami más munka után kell nézni. A legnépszerűbbek számára azért nem áll meg az élet. Számtalan lehetőség kínálkozik. Mondhatni, hogy a fiatalkori modellkedés csak egy ugródeszka a későbbi sikerekhez.

Így volt ezzel Heidi Klum is. Heidi egy német szupermodell, műsorvezető, színésznő, énekesnő, divattervező és televíziós producer is. 18 évesen kezdte a modellkarriert és hamarosan már a legnagyobb ügynökség szerződtette. Victoria’s Secret modellnek nem választanak csak úgy akárkit.

Teltek múltak az évek. Négy gyermek édesanyja és jelenleg a Tokio Hotel frontemberének az ikertestvérével, Tom Kaulitz-al él házasságban.

Eljárt volna felette az idő? Hát ő bebizonyította, hogy nem!

Thierry Mugler divattervező készített a számára egy olyan ruhát, amely azon kívül, hogy rendkívül divatos, kihangsúlyoz bizonyos “adottságokat” is. Nem is akár hogyan! A ruha egyébként az 1998-as Couture kollekcióból származik.

Heidi instagram oldala kész “aranybánya”. A modell soha sem rejtette véka alá, hogy szereti ha a dekoltázsa szembetűnik.

A modell még táncolós videókat is feltölt.

Tévés műsorvezetőként is látható a német csatornákon.

Négy gyermekes anyaként még mindig sokat foglalkozik a testével.

Nem lehet róla rossz fotót készíteni! Bár ez a szakmája…

A divattervezők a mai napig imádják öltöztetni.

Úgy tűnik, hogy rendkívül boldog a párjával.

Legnagyobb szerelme, a gyermekei.

Imádja a kutyáit is!

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏