loading...

Hihetetlen! Egy mozdulat és vége az orrdugulásnak

1000_webmd_photo_of_man_using_nasal_spray_20150215_1100041. pont : A képen látható 1. pontot, ami az orrlyukaknál található kezdjük el körkörös mozdulatokkal masszírozni. Eközben ne vegyünk levegőt az orrlyukon át. Végezzük el 10-szer ezt a folyamatot, figyeljünk, hogy csak az orrlyukakra hassunk. 2. pont: Ez a pont ott található, ahol a könnyek kijönnek, magasan az orr legfelső részén. Itt is, szintén 10 alkalommal végezzünk körkörös masszázst. Ha könnyezni kezd a szemünk, nem szabad abba hagyni a mozdulatot.
1000_point3_20150215_110005
3. pont: A fülcimpa mögötti részről van szó, amit nyomj meg, majd engedj el és ezt ismételd meg 10-szer. 4. pont: Ez a pont maga a fülcimpa. 10-szer végezzünk el rajta körkörös mozdulatokkal masszázst. Ennek a 4 akupresszúrás pontnak a masszírozásával érezni kell a hatást, 3 alkalom igazolni fogja ezt. A legjobb eredmény elérése érdekében 10 perc szünet után ismételjük meg a mozdulatokat. A leírt technika egyszerű, biztonságos, és bárhol, bármikor elvégezhető költség nélkül. Ez egy nagyszerű alkalom is egyben, hogy képes légy használni a tested, hogy meggyógyítsd magad.

Nemcsak megfázás által szenvedhetünk az orrdugulás érzésétől. Sok ember számára ez mindennapos, mert valamilyen légúti betegségben szenvednek. Nem kell a vegyszeres orr sprayt választani, egyetlen mozdulattal ugyanis az orrdugulás megszüntethető!

Általános utasítások :

  • Az ujjbegyeidet használd
  • Kisebb, körkörös mozdulatokkal masszírozz
  • Ne nyomd túl erősen, hogy fájdalmat érezz
loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?