Hogy teszed karba a kezed? Ezeket a fontos dolgokat árulja el rólad

Egy egész ipar épül arra, hogy segítsenek megismerni önmagunkat. Sokan azt mondják, hogy akkor tudunk elérni valamit az életben, ha tisztában vagyunk a képességeinkkel. Lehet, hogy elsőre azt gondolnánk, hogy ez vagy amaz nem megy, pedig mélyen belül ott rejlik a tehetség. Minden emberben van valami. Mindenkiben ott rejlik a tehetség csak rá kell jönni, hogy mire. Lehet az festés, kézimunka, bármi. Ki tudja hány profi zenész vagy festő élte le úgy az életét, hogy fogalma sem volt arról, hogy micsoda tehetség rejlik benne.

Az emberek személyisége is egy örök rejtély. Sok nonverbális cselekedet vagy gesztus van, ami segít abban, hogy mélyebbre lássunk a másik emberben. Ezek ismerete jól jöhet egy ismerkedés során. Többet tudhatunk meg róla és jobb képet kapunk, hogy mennyire érdemes megbízni benne vagy mi várható tőle.

Egy olyan apróság mint a karba tett kezek is különféle személyiségjegyet árul el a másikról. Hoztunk nektek egy leírást, hogy miként kell ezt értelmezni.

Tedd karba a kezed és figyeld meg, hogyan áll. Aztán olvasd el a rád vonatkozó jellemzőket.

Ha a bal kezedet teszed a jobb felkarodra.

Szereted a logikus dolgokat. Igazából ebben bízol a leginkább. Intelligens vagy és gyakorlatias. Nem nagyon mozgatnak meg a mély érzelmek. A döntéseidet százszor is átgondolod és még mindig vonakodsz. A racionalitás egyértelműen győzedelmeskedik a szív és az érzelmek felett. Nem szeretsz vaktában lövöldözni. Olyan dologba kezdesz, melyek belátható és tényleges eredményt hoznak.

Megbízható embernek tartanak az ismerőseid. Tudják, hogy lehet rád számítani, de néha rendesen magadra rántod a vizes lepedőt, mely alól nehezen tudsz kikecmeregni. Párkapcsolatban a rutin és a biztonság a legfontosabb. Nem nagyon szeretsz variálni. Ami bevált, az jó. Hűséges és megbízható vagy, ha jó embert találsz magad mellé. Fontos, hogy a párod lássa és értékelje az intelligenciád és azt, ahogy gondolkozol.

Született vezető vagy, mert tudod, hogy az éremnek mindig két oldala van. Remekül mérlegelsz és ez rettentő fontos a munkákban. Szereted ha valami igazságos és ha rajtad múlna, akkor mindenki egyformán boldog lenne. Becsületes vagy és nehéz téged valami sumákságba belevinni. Mindenkinek a legjobbat szeretnéd még akkor is, ha ez néha a te károdra történik.

Ha a jobb kezedet teszed a bal felkarodra.

Egy kreatív személyiség vagy, de néha elveszel a saját álmaidban. Egy unikornis-világban élsz, ami miatt gyakran csalódsz a tényleges, téged körülvevő dolgokban. Mély érzelmeid vannak és optimista vagy. Mindenben képes vagy meglátni a jók. Remekül ösztönzöl másokat, hiszen nehéz naivnak lenni a társaságodban. Pláne reményvesztettnek. Nagyon ügyesen húzol ki másokat egy depressziós időszakból. Az az ember vagy, aki kihozza másokból a legjobbat. Szereted a romantikát, hűséges vagy és fontos az érzelmek kifejezése. Nem szereted a bepunnyadt kapcsolatokat, bár melletted nem is kell ettől tartani.

Figyelsz a kínálkozó lehetőségekre és sokszor élsz is velük. Az igazán szép és érdekes dolgok azok, melyek a figyelmedet lekötik. Nagyon kíváncsi természeted van. A legtöbben kedves és figyelmes embernek tartanak.

Mindkét kézfej felül.

Alapvetően barátságos és nyitott természetű vagy. A barátaid és a szeretteid számíthatnak rád. Szereted, ha pörög körülötted az élet, de tisztában vagy azzal, hogy mikor van az ideje egy picit visszakapcsolni. Néha kell egy kis nyugi és pihenés.

Nem szokásod ítélkezni és jó veled megbeszélni a legféltettebb titkokat is. Számodra a család a legfontosabb és nem mozgatnak a futó kalandok. Ha a párod megbánt, akkor nagyon nehezen bocsátasz meg. Az őszinteség a legfontosabb dolog az életedben.

Elfogadod a hibáidat és tudod, hogy miként kezeld őket. Szívesen kezdeményezel egy párkapcsolatban. A legtöbben szerethető, önzetlen embernek ismernek. El tudod fogadni mások döntéseit és cselekedeteit.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏