Így néz ki napjainkban az a 10 híres kábítószerfüggő celeb akik olykor a világ királyai voltak

Rengeteg sztár szokott le már a drogról, de sokan bele is haltak. Vajon a népszerűség az oka, hogy tudatmódosító szerekhez nyúlnak?

A Black Eyed Peas énekesnője, Fergie is használta már a drogot. Az énekesnő saját módszerrel szokott le róla. Állapota anno olyan súlyos volt, hogy már az orvosok is lemondtak róla. „A dokik az mondták, hogy aki egyszer függő lesz, az már soha nem fog tudni leszokni róla” – Ezek szerint tévedtek, ugyanis már Fergie is egészséges.

2010 egyik legnagyobb felfedezettjét, Bruno Marsot le is tartoztatták kokainbirtoklás vádjával, 2010. szeptember 20-án fogták el Las Vegas-i hotelszobájában. Épp fürdött, amikor testőrei riszatották a rendőrséget, akik egyből ki is érkeztek. Neki akkor ez a balhé egyáltalán nem jött jól, hiszen akkor kezdett befutni a zeneiparba. Szerencsésen megúszta a börtönt, és ma már ő is tiszta, karrierje pedig szárnyakra kapott.

A mostanság csak botrányairól híres énekes-színésznő, Lindsay Lohan sem ártatlan bárány. A gyereksztárként híressé vált Lohan már többször próbált kiszabadulni a drog fogságából, de a kisebb sikerek után általában visszaesett. A pletykák szerint Lindsay karrerje és élete is kezd ismét felfelé ívelni.

 

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏