Így nézett ki 9 hónapos terhesen…Nézd meg, milyen gyönyörű kisbabája született!

Sokan támadták a modellt, mert akkor is keményen edzett, amikor várandós volt, és pocakja is alig volt. Azóta megszületett a kisbaba, figyeld milyen szép és egészséges! 🙂

Az anyuka, Chontel Duncan természetesen orvosi felügyelet mellett végezte sporttevékenységeit, de ez sem tetszett sok internetezőnek. Valószínűleg az irigység is beszélt belőlük, amikor mindennek elhordták a sportos kismamát. Így nézett ki 37 illetve 38 hetesen:

hasas1hasas5

Azt sem tett jót a megítélésének, hogy terhességét folyamatosan dokumentálta, és ebből kiderült: tényleg nem hagyott fel a sportolással, egyre több negatív kommentett kapott a terhesen is nevetségesen jól festő Chontel.

Azóta megszületett a kisbaba, az anyuka szerint Jeremiah  három és fél kilogrammal született meg, 53 centisen, március 25-én.Teljesen normális és egészséges babákra jellemző adatok ezek, szóval kár volt aggódnia a sok ezer tiltakozó anyukának. 🙂

hasas3 hasas4

Sok egészséget kívánunk nekik!

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?