Így szabaduljunk meg véglegesen a hónaljszőrtől ezzel a módszerrel!

Az időjárás felmelegedésével egyre inkább elkezdünk izzadni. A hónaljszőrzet nem csak esztétikailag zavaró, hanem az izzadást is elősegíti. A legjobb az lenne, ha véglegesen meg tudnánk szabadulni a hónaljszőrzettől, próbáljuk ki az alábbi két módszert, hiszen ez végleges megoldást nyújthat.

honalj

Teljesen természetes alapanyagokat tartalmaznak, ezért nyugodtan használhatjuk, hiszen nem okoznak semmilyen kárt a bőrfelületen.

1. Citrom, szódabikarbóna, kukoricadara

Ezt a módszert leginkább az orosz hölgyek alkalmazzák, és tapasztalataik szerint nagyon hatásosan eltávolítható vele a hónaljszőrzet. Keverjünk össze 3-4 evőkanál szódabikarbónát, 1 evőkanál kukoricadarával, és 150 ml citromlével.

A keletkezett keveréket kenjük fel a hónalja, hagyjuk rajta tíz percig, majd mossuk le meleg vízzel. Hetente kétszer végezzük el a műveletet, látni fogjuk minden alkalom után hogyan ritkul a hónaljszőrzet, majd teljesen eltűnik.

2. Méz, kurkuma, tej, zabpehely

Keverjünk össze 100 ml tejet, 1 teáskanál kurkumával, és 1 evőkanál zabpelyhet, és 2 teáskanál mézet. Kenjünk fel a keletkezett masszát a hónaljra, hagyjuk ott egy keveset, majd mossuk le. Hetente kétszer ismételjük meg az eljárást.

Ha gyorsabb eredményt szeretnénk elérni, alkalmazzuk felváltva a fenti két receptet.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏