Így tehet zsebre havi 1 millió forintnyi segélyt , micsoda az a minimálbér ?

01_1420649599

Nagy-Britannia 2015, most szülte meg 11. gyermekét  Cheryl Prudham (32), aki nem érzi hogy lassítaniuk kéne, hiszen máris terhes 12. gyermekével. Bevallása szerint kizárólag a magas segély miatt vállalt be ennyi gyermeket, mivel dolgozni nem tud se ő sem a párja hiszen 4 általános iskolájuk van. A brit családvédelmi törvények miatt közel 10 millió forintot tesz zsebre a házaspár minden egyes évben, az adófizetők pénzéből.

A brit családtámogatási törvényt többen is rendkívül hézagosnak tartják, pont amiatt, hogy többen kihasználják a kiskapukat és számolatlanul szülik a gyerekeket a hatalmas anyagi biztonságot nyújtó segélyek miatt.
– Ugyan senki nem mondhatja meg ennek a párnak, hogy hány gyerekük legyen, de kellene lennie egy pontnak, amikor az állam leállítja a nekik járó milliós segélyeket. Ráadásul a pénz mellett egyéb támogatást is kapnak, aminek más, szintén rászorulók látják a kárát. – mondta a brit lapnak Jonathan Isaby családjoggal foglalkozó szakértő, utalva ezzel arra, hogy Prudhamék tavaly egy új, ötszobás házat is kaptak a brit államtól, teljesen ingyen.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏