Ilyen gyerekekre még szükség lenne! Ez a generáció nem veszhet el!

Nemrég, Ekaterinburg (Oroszország) közelében lévő kisvárosban megható és elgondolkodtató dolog történt. Azon az estén, agusztus 2-án, egy 12 éves kisfiú meghallotta hogy egy kiskutya segítségre szorul, aztán megmentette a kölyköt. A szerencsétlen kiskutya egy lefolyóban fulladozott, de senki sem ment, hogy segítsen. Aztán Alexander Chebâkin odament és kimentette. Ezután nem büszkélkedett a tettével, hanem egyszerűen elment barátaival játszani.

kutyamentes

Az egész történetet Titana Bormotava, egy helybéli nő mesélte el, aki szemtanúja volt az mentési akciónak. A nő észrevette, hogy a kiskutya bajban van, de nem találta a módját, hogyan tudna segíteni. Felhívta a rendőrséget és egyéb szolgáltatásokat, de senki sem akart segíteni. Aztán barátaihoz folyamodott, de mindenki túl foglalt volt. Aztán Titiana hirtelen meglátott néhány gyereket akik éppen arra sétáltak és segítséget kért tőlük. Meglepődött, amikor az egyikük gondolkodás nélkül levette a ruháját és bemászott a csatornába. A hely nagyon szűk volt, szinte megközelíthetetlen és nagyon piszkos, de végül sikerült kihúzni a kiskutyát.

kutyamentes2

“Nem nézte, hogy összemocskolja magát, hanem megmentette a kutya életét. Ez a kisfiú egy igazi hős. Nagyon örülök, hogy még vannak ilyen emberek. Büszke vagyok rá” – írta Tatiana később a Facebook-on!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏