Íme a 61 éves nős férfi, aki magassarkúban és szoknyában jár dolgozni mérnök létére

A legtöbb férfi imádja, sőt rajong a magassarkút viselő nőkért és ez így is van rendjén. Cikkünk főhőse azonban teljesen máshogy viszonyul a magassarkú cipőkhöz. Mark Bryan egy 61 éves férfi, aki szó szerint imádja a magas sarokkal rendelkező cipőket, na de nem a nőkön, hanem saját magán. Bátorsága, merészsége révén az Instagram sztárjává vált! Már a Vogue is felfigyelt rá és kooperációt ajánlottak neki.

Mark több, mint 40 évvel ezelőtt kezdett el magassarkúkat viselni mikor egy tőle magasabb nővel kezdett járni. Ahhoz, hogy a magasságkülönbséget kiegyenlítse, magassarkút kezdett hordani. De itt még nem állt le. Később a cipőkhöz divatos szoknyák is társultak, viszont deréktól felfelé férfi ruhákat viselt.

Nyilván a férfiak szeretik a magas sarkú nőket. Nos, Mark nagyon szereti őket viselni. A 61 éves férfi szívesen visel magassarkút és szoknyát, stílusa pedig Instagram slágerré vált! A férfi azt állítja, hogy “rendes házas srác”. Négy unokája van, a helyi focicsapat edzője.

Sokan azt gondolták róla, hogy ezzel coming outolt, viszont semmi ilyesmiről nincs szó. Egyszerűen csak kijelentette, hogy semmi sem akadályozza meg a férfiakat abban, hogy magassarkú cipőket, és szoknyát viseljenek.

“Egy teljesen átlagos férfi vagyok, aki szereti a vagány kocsikat, a gyönyörű nőket, a magassarkút és a szoknyákat.” – mondta Mark “Interview Mag” magazinnak adott interjújában.

Mire Mark összekötötte életét a jelenlegi feleségével, addigra már rengeteg szoknyát és cipőt gyűjtött össze. Felesége azonban egyáltalán nem bánta, hogy ilyen hobbija van. Egyedül akkor kezdte aggasztani a dolog, mikor férjére felfigyeltek a magazinok.

Mark annak ellenére, hogy Németországban él, valójában texasi származású. Szakmája és egyben végzettsége szerint is robotikai mérnök. Emellett futballedzőként is dolgozik. 5 évvel ezelőtt mikor új megjelenésével belibbent a munkahelyeire kollégái furcsa reakciókat adtak neki. Mark azonban ezekkel mit sem törődött.

“Pont olyan korban vagyok, hogy nem érdekel mások mit gondolnak rólam. Az emberek vagy szeretnek, vagy nem. Az öltözködésemmel nem vonzó akarok lenni, hanem olyan mint egy hatalommal rendelkező Nő.” – mesélte az interjú során.

Furcsamód a férfi stílusa igazi slágerré vált a világhálón. A 61 éves férfi még a Maritne Rose 2021 őszi / téli divatbemutatóján is részt vett. Annak ellenére, hogy már belépett a hatodik X-be, stílusával el szeretné érni a fiatalokat. Arra akarja őket inspirálni, hogy ne szégyelljék magukat és vállalják fel valódi énjüket és stílusukat akkor is, ha az eltér a normától.

Ti mit gondoltok?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏