Jelek, hogy csak “arra” kellesz neki, légy résen

arrakellesz

Vannak, akinél néhány csalódás után kialakul a rutin és megtanulják felismerni, hogy melyek azok a férfiak, akik csupán összetörnék a szívüket, ha jobban belegabalyodnának a kapcsolatba.

Miután szert tettél egy kis tapasztalatra, előfordul, hogy már ránézésre is meg tudod állapítani, hogy nőcsábásszal van-e dolgod vagy sem. Ezek a férfiak, mármint az említett nőcsábászok tökéletesre fejlesztették az iránti készségeiket, hogy hogyan lehet egy nőt egy szempillantás alatt levenni a lábáról.

1. Napokra eltűnik

Egyik este tíz sms-t is küld, utána pedig napokra eltűnik az életedből. Egyik nap órákat beszélget veled telefonon, utána pedig hiába hívod, nem veszi fel a telefonját. Kíváncsi vagy, hogy miért? Akármennyire fáj is: az igazság az, hogy valószínűsíthetően más nőkkel is randizik rajtad kívül.

2. Ha már az első randin arra utalgat, hogy jó lenne, ha az este nála vagy nálad érne véget

No de ha már az első randin arra vonatkozóan tesz utalásokat a srác, hogy jó lenne, ha az este az ágyban érne véget, nem biztos, hogy az iránt érez olthatatlan vágyat, hogy megismerjen téged, a személyiséged és a gondolkodásmódodat. De ha a fiú nagyon tetszik, neked kell tudni irányítani a szituációkat, és tudni, mikor engedhetsz és mikor nem. Egyetlen dolgot tehetsz: jobban kell játszanod, mint ahogyan ő tud. Megér ez neked ennyit?

3. Ha nem kíváncsi arra, amit mondasz

Ha a randikor üres tekintettel bámulja a falat, amikor magadról beszélsz és láthatóan nem kíváncsi arra, amit mondasz. Ha egy férfinak tényleg tetszel, ő meghallgat téged és odafigyel rád, vagy legalábbis igyekszik.

4. Árulkodó Facebook-adatlap

Hála a Facebooknak sok mindent kideríthetsz. Az például, hogy a kapcsolati státusznál megemlíti-e hogy kapcsolatban van-e vagy sem, (veled) árulkodó lehet azt illetően, hogy mennyire vállal fel téged a nyilvánosság előtt.

5. “A lelki társam vagy”

A szerelem első látásra szép dolog, de ha feltűnően gyorsan találtok egymásra, az sem feltétlenül jó. Vannak ugyanis pasik, akik tudják, hogy egy nőt a lelkén át lehet a leginkább “megfogni” és sajnos előfordul olyan elvetemült nőcsábász is, aki kihasználja az érzéseidet, csak azért, hogy érvényesíthesse az akaratát…

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏