loading...

Két év alatt 50 kg-t hízott. Az orvosok nem tudták mitől, de a lány rájött !

Lizzie Denison, meglepő, de egyetlen év alatt fél mázsányi felesleget halmozott fel a testén, úgy hogy fogalma sem volt róla, mitől hízik folyamatosan, hiszen semmit nem változtatott az életvitelén, vagy evési szokásain. Kétségbe esetten kutatta a hízás valódi okát, már pajzsmirigy gondokra is gyanakodott,  hiszen nem tudta feldolgozni, hogy lett ennyire kövér.

dadada

Több orvos tanácsát is kikérte, akik alapos vizsgálatoknak vetették alá, majd mikor ott nem találtak eltérést, utasították hogy tartson egy napi 1000 kcal-os diétát. Alapvetően egy nőnek napi 1500-2200 kcal-ra van szüksége, így az ezer kalóriás étrend garantáltan fogyást kellet volna eredményezzen.

Lizzie mivel látta, hogy már senkiben nem bízhat, így a sarkára állt, és addig ment, amíg el nem készítettek róla egy teljes MRI vizsgálatot. Ez a vizsgákat kimutatott az agyában egy 4 mm-es tumort, amely kisebb volt egy 5 forintosnál is, viszont egy olyan helyen volt, amely teljesen meggátolta a Lizzie szervezetében zajló hízások megfékezését.

Természetesen a lehető leghamarabb megműttette magát, és 5 héttel később, már 11 kilóval kevesebb volt a vizit során.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

17 érdekes tény, amit sosem gondoltunk volna a legnépszerűbb világmárkákról

Gondoltad volna, hogy a Volkswagen valójában nem autóból gyártja a legtöbbet? Hát azt, hogy az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?