Két kilogramm piercinget távolítottak el a magyar Vasember arcából

Az ország legismertebb testmódosítója, az orosházi Fazekas Ferenc arcában és végtagjaiban több száz piercing volt. A férfi annyira túlzásba esett a vassal, hogy a arcvonásai szinte nem is látszottak.

Szokatlan külseje miatt mindenhol megbámulták, egyesek szerint a férfi beleillett volna egy horrorfilmbe. Előfordult olyan is, hogy papoktól kapott levelet, amiben azt írták neki, hogy biztosan megszállta őt az ördög.

Ferenc tizennyolc éves volt, amikor első piercingjét szúrták, az elmúlt tizenöt évben pedig teljesen rabja lett a testmódosításnak. “Ez a belső stílus kiterjesztése” – fogalmazott.

Valami azonban megváltozott, Ferenc szerelmes lett és ez az oka annak, hogy most kiszedette testéből a benne lévő kilogramm vasat. Emíliával lassan egy éve alkotnak egy párt és már az esküvőt tervezik, de a kiálló piercingek miatt a csókolózás sem volt egyszerű feladat.

“Elhozta az életembe a boldogságot, a szerelmet, amiről azt hittem, hogy nálam nem is létezik, s számomra nem fog eljönni soha, de ő megmutatta, hogy mégis megvan.” Ferenc és Emília családi házba költözött, ahol együtt nevelik gyermekeiket, a férfi fiát és a nő kislányát. Először a kertészkedés kötötte össze őket és Emília elmondta, hogy Feri a kedvességével fogta meg őt.

Emíliát nem a piercingek zavarták, inkább az, hogy nem láthatta párja arcát. Ferenc a nő kedvéért kiszedette a testékszereket, de azt mondja, ez nem jelenti azt, hogy leáll a testmódosítással. Továbbra is képviselni szeretné azt, ami az életet jelentette számára.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏