Kifordítható plüss polip az új trend 2021-ben

A fiatalok által métán népszerű közösségi oldalon a TikTokon ütötte fel a fejét a felhasználók egyik közkedvelt plüss állata, a kifordítható plüss polip.

De mi is ez a plüss polip pontosan?

A legnépszerűbb vásárlási folyamatot generáló termékek rendszerint az egyszerűségük miatt annyira felkapottak. Nem tartalmaznak semmilyen könnyen elromló elektronikai eszközt vagy időközönként cserélendő elemet.

Nincs ez máshogy ezzel a játékkal sem, hiszen a termék egyetlen funkciója abban rejlik, hogy a tulajdonos hangulatához megfelelően kifordíthatja a polipját egy meghatározott színválaszték keretein belül. Legyen szomorú vagy jó kedvű, a polip egy jól irányzott mozdulattal máris a tulajdonosa lelkiállapotát képes illusztrálni egy mosolygós vagy rossz kedvű gesztussal a plüss arcán az alap szín inverzének segítségével.

Ajánlott bejegyzés: 11 ember, aki nagyon hülyén érezte magát, amikor meglátta a Kínából rendelt műszaki cikkét

kifordítható plüss polip
Hangulatos kifordítható plüss több színben #pluss_polip_vasarlas

A termék méretbeli tulajdonsága (20x20x10 cm) szerint kis helyen is tárolható. Az oktopusz anyaga plüss, mely 100% poliészter, így nem kell számítani semmilyen allergén reakcióra az arra érzékenyek esetében. A polip korosztálytól függetlenül mindenki számára előnyös dísz vagy játékszer lehet.

Ha kedvet kapnál a saját plüss polipod beszerzésére, hogy szemléltesse az aktuális hangulatod, akkor a következő linken keresztül megvásárolhatod: kifordítható plüss polip.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏