Kisbabának piercing? A szülei magyarázata elképesztő !

baba
kép: illusztráció

Anna Drezen egy hip hop mániás nő és férje születésekor piercinget akar a lányának berakatni. Igazán meglepő dologgal álltak elő, amikor megkérdezték tőlük, hogy ezt miért kell.
„A férjemmel kész tervünk arra, amikor a jövő hónapban megszületik a kislányunk. Dúlát hívunk, feltöltjük vízzel a szülőkádat, és miután világra jött, hagyom majd a babát, hogy pihenjen egy kicsit mellkasomon, mielőtt elvágjuk a köldökzsinórt. Aztán pedig átszúrjuk a nyelvét” –írja a leendő anya, a Reductress oldalon.

Az anyát nagyon sokan támadják, a környezetében is. Ő mindenkit meghallgat, de a tény el van döntve. Tettét ezzel magyarázza:
„Nagyon sok nő, sőt egyre több férfi dönt úgy felnőttként, hogy nyelvpiercinget rakat be magának. Ennek ellenére, sokan gondolják úgy, hogy egy babának berakatni barbárság. Őket szeretném megnyugtatni, hogy a férjemmel alaposan végiggondoltunk mindent, mielőtt meghoztuk a döntést. Most megosztom velük az indokainkat.”

„A férjemmel mindketten Juggalo-k (pszichotikus, bohócsminkes, hip hop zenekarok, különösen az Insane Clown Posse rajongói) vagyunk, és szeretnénk a gyermekeinket is ebben a szellemiségben nevelni. Szeretnénk, ha a gyermekünk egészen kis korától tisztában lenne az eszmékkel és az ideákkal, amik szerint a családunk él, kezdve attól, hogy miért járunk alternatív ruhákat árusító boltokba anélkül, hogy bármit is vennénk ott, egészen odáig, hogy miért nyaljuk meg néha idegenek arcát zsúfolt gyorséttermekben. A nyelvpiercing sokkal többről szól a repedezett fogaknál, és szájüregi tályogoknál. Arról szól, hogy ki vagy, és honnan jöttél. A mi esetünkben a lányom a puncimból jön, amiben egyébként szintén vannak piercingek.”

„Az én nyelvemben is van piercing, ahogy az anyáméban is van, sőt, Flub nagybátyám nyelvében is, és a férjem családja is pont ilyen. Mindkettőnk famíliája hasonlóan gondolkodik (szeretünk eldicsekedni, hogy milyen jók vagyunk az orális szexben, imádjuk a Rob Zombie filmeket, és szeretjük kicsit komolyabban venni a Halloweent másoknál) a lányunknak pedig szeretnénk, valami kézzelfogható dolgot adni, amivel kötődhet a családi tradíciókhoz. Igaz, egy darabig úgy gondoltuk, hogy várunk, amíg felnő, és hagyjuk, hogy maga döntsön, de aztán úgy gondoltuk, jobb lesz, ha megcsináltatjuk most, így később egyáltalán nem is emlékszik majd a fájdalomra. Ma már én is azt kívánom, bárcsak anyám megcsináltatta volna nekem, amikor megszülettem.”

„Szeretném, ha a lányom olyan lenne, mint én. Ez az alapvető, biológiai ösztön nem csak az arcformára, vagy testalkatra vonatkozik, hanem a testmódosításokra is. Mivel az én nyelvpiercingem végén egy kék, spirálmintás golyó van, a férjemén pedig sárga, úgy döntöttünk, hogy a lányunkén zöld lesz majd, ami a két szín keveréke. Elsőre mindez talán primitív, állati attitűdnek tűnik, de a védőnő azt mondta, hogy az anyák többsége így érez. A baba nyelvpiercingjét persze nem helyesli, sőt, azt mondta feljelent majd a gyámügynél, de közöltem vele, ha megpróbál egy anyatigris, és a kölyke közé állni, azonnal megismerkedik majd a karmaimmal.”

„Végül el kell ismerni, a nyelvpiercingek nagyon dögösek! Imádom a lányom, és szeretném, ha a nap minden órájában szupermenő lenne. Összességében a lényeg: hacsak nem te vagy az a nő a kormányból, semmi közöd hozzá, hogy mit csinálunk a lányunkkal.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏