Konténerház lakópark épül Magyarországon is. 2 millió forint / lakás

Hazánkat is szépen lassan, elérte a nyugati hullám trendje. Olcsó, de annál szilárdabb és biztonságosabb konténerlakások jönnek, amelyekből többlakásos lakóparkok is fognak épülni. Keresik az amerikai cégek a Magyar befektetőket, akiknek eladnák a jogokat, és az épületek tervrajzait. A képen látható 8 lakásos konténerház 22.000 euróba kerül, ami körülbelül 1,5 millió forintos lakásárakat jelent, plusz párszázezer forint amíg kulcsrakészen átadják, ablak, és ajtóval beépítve.
A konténerházak külső borítása hungarocellel, és üveggyapottal van kibélelve, amit egy újabb réteg vaslemez követ, így biztosítva a megfelelő szigetelést. A szélső lakásokban pár fokkal kevesebb az átlaghőmérséklet, mint a balról és jobbról is védett lakásokban.
Ha bővebb információra van szüksége, akkor lájkolja és ossza meg ezt a bejegyzést, és keresni fogják a cég munkatársai.

Így néz ki kívülről, 8 lakás egy napelemes tető. és minden nyílászáró és ajtó zárható kívülről egy vasajtóval.

Jól kivehető, hogy a lakások fixen össze vannak csatlakoztatva a többivel, hogy a megfelelő stabilitást minimális heggesztéssel érjék el. 
Ha valaki még mindig nincs meggyőzve, akkor az alábbi fotók segíteni fognak a megítélésben, hiszen szerintem egyértelműen ontják magukból az otthon varázslatos hangulatát

Fenséges látvány fogad minket az emeletről, ha kilesünk

Ha tetszett, kérünk szépen egy lájkot, vagy megosztást! Köszönjük.
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏