Listerin szájvizet önt a lábvizéhez. Ha elolvasod miért, akkor Te is kipróbáld szerintem

A listerine márkáról annyit kell elöljáróban tudni, hogy már hosszú évek óta a piacon van, de eddig nem csak a szájvizek gyártásával foglalkoztak. Korábban nagyon nagy tisztaságú illóolajokat forgalmaztak, innen is jött az ötlet, hogy a legtöbbször használt szájfertőtlenítő szereket egy szájvízben egyesítsék, a megfelelő elegyet alkotva.
A szájvíz nagyon erős gomba – baktériumölő hatással bír, mivel az összetevők között található az eukaliptusz, kámfor, menták. Ezek egyenként is nagyon erős hatásúak, de együttvéve összehasonlíthatatlanok.

Most bemutatunk 4 alternatív felhasználási módot, ami hasznos lehet bárki számára.

Korpásodás :

Amikor gombás fertőzés okozza a korpásodást, akkor érdemes alkalmazni az alábbi receptúrát. 1 rész babaolajhoz ugyanennyi listerint teszünk, majd eloszlatjuk a fejbőrünkön, és hagyjuk 10 percig állni. Figyeljen oda, hogy ne kerüljön szembe, vagy nyálkahártyára, mert izgathatja azt.

Tetvek :

A listerint egy igazi méreg a tetvek számára, ráadásul az alkoholtartalma is elősegíti a tetvek kiírtását. Feladat : Töltsük át egy szórófejes palackba – tescóban 200 ft körülbelül – a szájvizet, és rendszeresen fújjuk le a hajunkat vele, főleg a fültőnél, és a halántéknál.
Hagyjuk hatni, majd mossuk le.

Szúnyogriasztó :

Csak egyszerűen fújjunk szájvizünkből a piknik asztalra, vagy a padra ahol épp vagyunk, és a szaga el fogja riasztani ezeket az élősködőket. Tény, hogy a szúnyogok nem szeretik ezeket az erős intenzív szagokat, így messze el fognak kerülni bennünket.

Gomba :

Köröm és lábgomba esetén is alkalmazzuk bátran a Listerine szájvizet, mivel rendkívüli hatása van, amivel elpusztítja a gombát.
Feladat : Napi 2-3 alkalommal áztassuk meg a lábunkat listerinnel kevert vízben, majd töröljük szárazra.
A hatás elképesztő lesz, mivel kb 3 nap után el is felejthetjük a viszkető érzést, és a körmünk is elkezd normálissá válni, az első 1 hét után.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏