Madonna lánya felrobbantotta az internetet – Lourdes nemet mond a szőrtelenítésre

A szőrtelenítés körül sosem volt egyet értés, hiszen mindenkinek más ízlése. Van, aki le sem teszi kezéből a borotvát, míg van, aki messziről elkerüli azt és társait. Ahogy a nők, úgy a férfiak véleménye is megoszlik ezzel a témával kapcsolatban, bár úgy véljük, mindez csak megegyezés és igények kérdése. Nemégiben nagy port kavart az interneten egy nő története, akit párja arra kényszerít, hogy rendszeresen szőrtelenítse intim testrészeit. Nos, ezúttal Madonna lánya, Lourdes borzolta fel a kedélyeket.

Az énekesnő lánya ugyanis nem szőrtelenít. A 24 éves Lourdes nem is takargatja magát, boldogan pózol a fényképeken. Édesanyja nemrégiben közzétett fotója heves vitát váltott ki az internetezők körében. A hozzászólások jelentős része szólt arról, hogy a szőr az ápolatlanság jele és Lourdes nem engedhetné meg magának ezt. Igen, olyan is olvasható, hogy a hónalj szőre már ugat.

Aztán szóba esett súlyos fertőzés, kellemetlen szagok és társaik is. Bár mostanában egyre többször kerül szóba az interneten is a természetesség, sőt, a nők egy bizonyos százaléka állítja, a szőrtelenítés korlátozza őket és rosszul érzik magukat miatta.

Nagy valószínűséggel a “pop-királynő” lánya is csatlakozott ehhez a csoporthoz. Anya és lánya szelfijén nem nehéz észre venni, hogy Lourdes hónalja szőrös. Sokak szerint ez mit sem vesz el a lány szépségéből, ám sokan támadták is emiatt.

Ugyanakkor nem ez az első fotó, amin jól látható a természetesség.

Többen úgy vélik, Madonna szándékosan szította az embereket és így akarta felkelteni érdeklődésüket. Az egyik hozzászóló azt írta, “az emberek már elfelejtették őt, de ezzel nyeregbe került. Most újra a középpontba került”.

Mindenki döntse el maga, ugyanis ebben a témában soha nem fogunk egyet érteni. Egy biztos, a “divat” valóban kezd visszatérni a természetesség felé, igen, még a szőr tekintetében is. A világhálón számos olyan hölgyet láthatunk, aki szintén nem a gyanta és a borotva híve. Szőrös hónalj és lábak, bozontos szemöldök…Ez lenne a jövő?

Ti mit gondoltok erről?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏