Már nem szerelmes a férfi? Innen veheted észre!

Minél később veszed észre, annál jobban fáj: jelek, hogy már nem szeret a párod

hazassag_nagy

 

Szokták mondani, hogy aminek eleje van, annak van vége is, mégis mindenki abban bízik, hogy kapcsolata sírig fog tartani. Erre van is esély az igazi mellett, amíg viszont végül a királyfival találkozik az ember, sok békát kell megcsókolnia.

Ezekkel a bizonyos békákkal mindig hibádzik valami. Vagy hazudnak, vagy félrelépnek, vagy csak kiderül, hogy mások – de nagyon gyakori az is, hogy egyszerűen elillannak érzelmeik, mint ahogyan az teljesen természetes módon bárkivel megtörténhet.

Az utóbbi fáj talán mind közül a legjobban, hiszen itt nem hiba vagy gyarlóság van a háttérben, hanem érzelmi okok, és azzal sajnos nem lehet mit kezdeni. Mégis jobb, ha idejében észleled a jeleit annak, hogy a férfi szerelme alábbhagyott, hiszen így egyfelől felkészülhetsz a szakításra, másfelől rászánhatod magad, hogy tétovázó párod helyett te vess véget a kapcsolatnak, megelőzendő, hogy boldogtalanná váljatok egymás mellett.

Bármennyire is ijesztő tehát, jobb tisztában lenned az árulkodó jelekkel: képgalériánkban összefoglaltuk, hogy mi utal arra, hogy a férfi már nem szerelmes.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏