loading...

Már nem szerelmes a férfi? Innen veheted észre!

Minél később veszed észre, annál jobban fáj: jelek, hogy már nem szeret a párod

hazassag_nagy

 

Szokták mondani, hogy aminek eleje van, annak van vége is, mégis mindenki abban bízik, hogy kapcsolata sírig fog tartani. Erre van is esély az igazi mellett, amíg viszont végül a királyfival találkozik az ember, sok békát kell megcsókolnia.

Ezekkel a bizonyos békákkal mindig hibádzik valami. Vagy hazudnak, vagy félrelépnek, vagy csak kiderül, hogy mások – de nagyon gyakori az is, hogy egyszerűen elillannak érzelmeik, mint ahogyan az teljesen természetes módon bárkivel megtörténhet.

Az utóbbi fáj talán mind közül a legjobban, hiszen itt nem hiba vagy gyarlóság van a háttérben, hanem érzelmi okok, és azzal sajnos nem lehet mit kezdeni. Mégis jobb, ha idejében észleled a jeleit annak, hogy a férfi szerelme alábbhagyott, hiszen így egyfelől felkészülhetsz a szakításra, másfelől rászánhatod magad, hogy tétovázó párod helyett te vess véget a kapcsolatnak, megelőzendő, hogy boldogtalanná váljatok egymás mellett.

Bármennyire is ijesztő tehát, jobb tisztában lenned az árulkodó jelekkel: képgalériánkban összefoglaltuk, hogy mi utal arra, hogy a férfi már nem szerelmes.

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?