Még az orvosok sem hitték, amit a 23 éves lány világra hozott… csak jóval később derült ki a teljes igazság!

Becki Joe és férje Liam az angliai Liverpool-ban laknak, egy kislányuk van, Indiana. Becki Jo nagyon szeretett volna egy kistestvért Indiánának, teherbe is esett. De ez a terhesség sok meglepetést tartogatott a pár számára.

A terhesség elején Becki Jo-nak nagyon fájt a feje és rettenetes hányingere volt. Hamar rájött, hogy ez az első terhességétől nagyon különböző terhesség lesz. Az első ultrahang vizsgálaton ez be is igazolódott.

Becki Jo hármasikrekkel volt terhes és ez férje illetve az ő számára olyan sokk volt, amitől egy kicsit magukhoz kellett térniük!

A terhességgel eleinte nem volt semmi probléma de a 31. héten komplikációk léptek fel. Méhösszehúzódások kezdődtek, de a babák még túl kicsik voltak ahhoz, hogy megszülessenek.

Végül is Becki Jo császármetszéssel szülte meg három kisfiát, Romant, Roccot és Rohant. Összesen csak 1,6 kg volt a súlyuk, ezért még hat hétig az intenzív osztályon voltak, mielőtt hazaengedték volna őket.

Az orvosok nem mondták először meg a kórházban, hogy az ikrek egypetéjűek. De mikor hazamentek, mindenki jól látta, hogy a kicsik nagyon hasonlítanak egymásra. Becki Jo további vizsgálatokat kért.

Kiderült, hogy a fiúk valóban egypetéjű ikrek, ami nagyon ritkán fordul elő.

A szülők szinte alig tudnak különbséget tenni a kicsik között, főleg amikor alszanak. De Becki Jo észrevette, hogy a fiúknak más helyen vannak az anyajegyeik és a személyiségük is persze különböző.

A nagy testvér Indiana nagyon örül a fiúknak és egy kicsit anyáskodik is felettük.

Nagyon sok egészséget és szerencsét kívánunk a különleges ikreknek! Kérjük ossza meg ezeket a gyönyörű képeket barátaival!

Forrás: csodalatos

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏