Még emlékeztek a hatosikrekre? Így néznek ki most

A McGhee házaspárnak 2010-ben születtek hatosikreik. Amilyen elragadóak, éppen annyira megerőltető velük foglalkozni. Engem a 2 éves keresztlányom két óra alatt kifáraszt, el nem tudom képzelni hogy bírj a két szülő hat gyerekkel.

hatosikrek1

Mia és Rozonno McGhee két szerencsés szülő, aki úgy vallja kicsinyeik a legnagyobb boldogságot hozták életükbe. Sőt, a kicsiknek köszönhetően híresek is lettek, hamarosan pedig egy televíziós show is készül velük.

“Hogy milyen egy normális nap számomra és Mia számára? Reggel 5:30-kor kelünk, fogat, arcot mosunk, gyülekezünk. A hatosikrek egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Például Isaac a csapat vezetője, vagy legalábbis az próbál lenni.” – nyilatkozta az apuka.

Az élet nem mindig könnyű egy ekkora családban, a két szülő néha beismeri, hogy sokszor belefárad a gyereknevelésbe.

hatosikrek2

“El tudjátok képzelni, milyen, amikor mind a haton elkezdenek sírni?” – mondja az apuka kicsit viccesen, kicsit komolyan.

Amikor 2010-ben megszületett Josiah, Olivia, Isaac, Rozonno Jr, Madison és Elijahnapi szinten 50 pelenkát és 30 cumit használtak el, ez hatalmas megterhelés volt az otthoni kasszára.

hatosikrak3

Mia és Rozonno az iskolában ismerte meg egymást, 18 évesen keltek egybe.

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏