Megcsókolta felesége holttestét és összeesett… 8 órával később gyerekei számára világossá vált, hogy nem is történhetett másként!

Ez a megható történet Yvonne és Robertről szól, akik a Csendes-óceán déli részén fekvő Niue szigetén találkoztak először. Azon az estén Robert elvitte a fiatal lányt motorozni és azonnal egymásba szerettek. Ez 54 évvel ezelőtt történt…

Yvonne vette a bátorságot és Robert fülébe suttogta, hogy szeretlek. Nem is történt semmi baj, mivel Robert is első látásra beleszeretett a lányba. A két szerelmes pár hamar rájöttek arra, hogy egymás nélkül nem tudják elképzelni az életüket. Amikor összeházasodtak, Yvonne mindössze 18 éves volt, Robert pedig 23 éves fiatalember.

Boldogan éltek, összesen négy gyermekük született, és évtizedek múlva is annyira szerették egymást, mint az első nap, amikor találkoztak. 2015-ben azonban boldogságuk véget ért.

Robert súlyos autóbalesetet szenvedett, ennek ellenére azonban kisebb sérülésekkel megúszta, de az orvosok az alapos vizsgálatok során szörnyű dolgot fedeztek fel: Robert tüdején és máján is rákos daganatot fedeztek fel. A rák már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy az orvosok azon csodálkoztak, hogy Robert még mindig életben van.

Azonnal elkezdték a kezelést, de a beteg férfinak kevés esélye volt, és hamarosan egy újabb rossz hír törte le a kedvét. Miután feleségét is alaposan megvizsgálták, rájöttek, hogy ő is veserákban szenved. Mindketten egyszerre szembesültek a szörnyű betegséggel és sajnos mindkettejük állapota rosszabbodni kezdett. Azonban nem számított arra, hogy nemsokára el fogja veszíteni a szeretett feleségét: Robert minden reggel és minden este megsimogatta Yvonne karját és gyengéden megcsókolta felesége homlokát.

Sajnos, hogy hamarosan az utolsó csók pillanata is elérkezett és ezzel a gyerekek és a férj örökre búcsúzniuk kellett a szeretett édesanyától és feleségtől. Az utolsó csók után azonban Robert állapota is egyre rosszabbodni kezdett. Óráról órára gyengülni kezdett és az orvosok semmit sem tudtak tenni érte. 8 órával felesége halála után Robert is kilehelte utolsó leheletét.

Gyermekei számára világossá vált, hogy számára csak Yvonne jelentette az élni akarást. Miután elveszítette szeretett feleségét, a fájdalom túl nagy volt, hogy leküzdje a betegségét. A gyerekek számára valóban óriási tragédia volt, hogy mindkét szülőt egyszerre veszítették el, de belenyugodtak abba, hogy Yvonne és Robert tényleg nem tudtak egymás nélkül élni.

Ez tényleg egy nagyon különleges és megható történet a szeretetről! Yvonne és Robert életüket úgy élték, ahogyan érdemes: életük végéig szerették egymást.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏