Megdöbbentő jóslatot mondott Nostradamus 2015-re!

Van, aki hisz Nostradamus jóslataiban, és van, aki nem, de attól függetlenül általában szentelünk neki pár percet. Követői minden éve elején közzéteszik, hogy mit jósolt a soron következő évre. 2015-re például azt mondta, hogy romboló földrengések lesznek, kitör a Vezúv és feltámadnak a halottak.

nostradamus

Azonban vannak ennél pozitívabb dolgok is, melyek bekövetkezhetnek ebben az évben. A tudósok fel fogják találni a fiatalság életelixírjét, melynek köszönhetően akár a 200 évet is megérhetjük. A 80 évesek pedig úgy fognak kinézni, mintha 50 évesek lennének (igaz én ismerek most is olyan 80 éveseket, akik meghazudtolják korukat).

Azonban, ha ez így is lenne, az erős napsugárzásnak köszönhetően minden bizonnyal nem fogjuk megélni a matuzsálemi kort. Azt is megjósolta erre az évre, hogy el fognak tűnni az állatok és akadály lesz az emberek közötti kommunikációban. Ennél talán még az is meglepőbb, hogy a nyugati országokban megszűnik teljesen az adók és illetékek fizetése.

A próféta szerint a legszörnyűbb talán az, hogyirtózatos méretű földrengés fog pusztítani, mégpedig Amerikában. A Vezúv vulkán kitörése és pusztítása is erre az évre lesz várható.

A halottak visszajövetelére vonatkozó jóslatát Nostradamus úgy magyarázza, hogy a halottak azért jönnek vissza a földre, mert a pokolban nincsen több hely…

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós (látnok),(gyógyszerész). Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, melyeket A próféciák c. könyvében hozott nyilvánosságra, sokak szerint ugyanis teljesültek, illetve teljesülnek.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏