loading...

Megdöbbenve álltak az orvosok az eset előtt. Az angolna teljesen felcsúszott neki

Nem tudni, mi járt az agyában annak a kínai férfinak, aki úgy döntött, hogy egy élő angolnát helyez a végbelébe, miután megnézett egy felnőttfilmet, amelyben hasonló állattal okoztak maguknak örömet a szereplők – osztotta meg a hírt a Sun. A nőtlen férfi végül az ügyeleten kötött ki, mert az angolna nem maradt nyugton, hanem kiutat keresett magának, ezért a férfinak iszonyú fájdalmai lettek.

79abe6d25de451f4d386f9c69e9f7bd1

” Az állat még élt, amikor eltávolítottuk, de nem sokkal később megdöglött” – nyilatkozta az orvos, aki azt is elmondta, hogy egy ázsiai mocsári angolna volt a játszótárs, mely kb. 50 centi hosszú volt, és durván egy kilós. “Ez egy meglehetősen ostoba dolog volt, főleg mert az angolnának sok kicsi és éles foga van, és súlyos sérüléseket tudott volna okozni a férfinak” – fejtette ki a kezelőorvos.

A pasival szemben állatkínzás miatt indult eljárás.

Azt gondolnánk, ilyen hülye senki nem lehet, de legyen nyugodt, tavaly egyausztrál férfiből szedtek ki egy angolnát, aki nem volt hajlandó arra magyarázatot adni, hogy került az állat a fenekébe.

loading...

Ezt láttad már?

Vége a megtévesztésnek: egy Instagram-oldal lerántja a leplet a hírességek ‘tökéletes’ fotóiról

A közösségi oldalak korában egy kicsit mindannyian jobban szeretnénk kinézni, mint a valóságban. Ehhez a …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?