Mennyire hűségesek a férfi csillagjegyek?

Vannak, akik hisznek a csillagjegyek erejében. Az, hogy mikor születtünk, alapvető jellemvonásokat határozhat meg, és az ember alapvető jelleméből következik az is, hogy mennyire ragaszkodhat párjához, vagy mennyire tesz a hűség fogalmára. Az az érdekes, hogy többen is megnéztük ezt a kis “útmutatót”, és nagyon is van benne valami!

Kos férfi

A Kos férfi valójában hűséges típus. De, amikor hódítási ösztöne felébred, nem lehet megállítani. Hirtelen azt érezzük mellette, hogy párkapcsolatunk nagyon is sebezhető.

Bika férfi

A Bika férfi kifejezetten hűséges típus, rengeteg érzelemmel, és kötődéssel. Régi emlékek, melyek még szorosabbra fűzik kapcsolatát párjával. Csak ritkán tör ki, inkább elviseli türelemmel a válságos időszakokat. Ebben az időszakban nagyon flegma tud lenni.

Ikrek férfi

Az emberek iránti kíváncsisága igen nagy, éppen emiatt a kettősség miatt, ami személyiségét jellemzi, nagyon nehéz párkapcsolat elé nézhetünk vele. És ez hűség terén is igaz, hiszen hajtja előre az ismeretlen. Azonban a nagy fellángolások után mindig hazatér.

Rák férfi

Igazi hűséges lélek a Rák férfi. Foggal, körömmel ragaszkodik párjához, és olyannak fogadja el, amilyen. Sőt, az ő félelme nagyobb, hogy a nő hagyja el őt, vagy csalja meg.

Oroszlán férfi

Az Oroszlán férfi sokszor gondolja úgy, még jobbnak kellene lennie valaminek kapcsolatában, mint az előzőben. Mindig valami jobbat, újabbat, mást keres. Ez azonban csak fiatal korában van így. Később az Oroszlán férfi megszelídül, és megnyugszik, gondoskodó lesz.

mgcsl-1Szűz férfi

Jellemezhető úgy is a Szűz férfi, mint egy igazi szingli. És az is marad nagy valószínűséggel egész életében. Amikor a belső káosz eluralkodik rajta, igyekszik legyőzni, de sok Szűz férfit ez az állapot egész életén át elkísér. Különösen veszélyes párkapcsolatban, amikor saját érzéseivel sincsen teljesen tisztában.

Mérleg férfi

Párkapcsolati egyensúlya nagyon függ attól, milyen nő van mellette. Amennyiben karriert épít a Mérleg férfi, vagy nagy kihívással néz szembe, elvárja, hogy párja vele együtt harcoljon, kiálljon mellette. Amennyiben nem így történik, elgondolkodik, keressen-e magának új társat.

Skorpió férfi

A Skorpió férfi hajlamos a féltékenységre, és ez el is hatalmasodhat rajta. Amíg azonban ezzel foglalkozik, nincsen ideje hűtlenségre. Ám ez a krízis jót tehet a kapcsolatának, mert újra fellángolnak benne az érzelmek.

Nyilas férfi

Igazi vagabund, csavargó az életben. Hajtja az ismeretlen, és amennyire szívesen utazik, ugyan ez jellemző párkapcsolatában a nőkkel való viszonyára is. Ám hangzatos szavaival minden nőt levesz a lábáról.

Bak férfi

Álmodozó, merengő típus a Bak férfi, akinek mai nap is sokszor eszébe jut első szerelme. Képes elrugaszkodni a Földtől, és hírességekbe szerelmes lenni, akiket akár el is venne feleségül, ha tehetné. Ez sokszor elég kiábrándító lehet jelenlegi partnere számára.

Vízöntő férfi

Sok időt vesz igénybe, hogy megtalálja igazi párját, és a szerelmen túl a bizalom és kötődés is kialakulhasson. Fiatal korában gondolni sem bír a tartós párkapcsolatra, virágról-virágra száll, nehogy lemaradjon valamiről, ám, ha megtalálja az igazit, haláláig kitart mellette hűségesen. Ekkor már nem vágyik az újra, a változásra.

Halak férfi

Igazán különleges férfi a Halak jegy szülötte. Kettős jegyről van szó, ami annyit jelent, hogy egyszerre kerül függőségbe és áldozattá válik. Éppen úgy, mint a hal.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏