Mennyit változott ez a 14 jóképű férfi, akik elrabolták a szívünket a 2000-es években

A 2000-es évek elején hatalmas mennyiségű vígjáték- és akciófilm került a mozikba, velük együtt pedig jó néhány színész is villámgyors hírnevet szerzett magának. Bármilyen hihetetlen is azonban, már több mint 20 év telt el azóta, ezidő alatt pedig egyesek teljesen eltűntek a képernyőről, míg mások a szemünk láttára öregedtek meg.

14. Ashton Kutcher (43)

Ashton Kutcherra a legtöbben talán a Hé, haver, hol a kocsim? című film Jesse-jeként, vagy a Pillangó-hatás című thriller Evan-jaként emlékeznek. Bár a színész főként vígjátékokban játszott, több drámai szerepben is kipróbálta magát az évek során, mint például a Steve Jobs életét bemutató „Jobs – Gondolkozz másképp” című film. 

13. Robert Sheehan (33)

Robert Sheehan a Kívülállók című sorozat Nathan-jeként vált híressé, de a színész többek között szerepelt a Ragadozó városok az Irgalmatlan szamaritánius című filmben, de a Netflix világhíres Esernyő Akadémia című sorozatában is látható.

12. Adam Sandler (54)

Adam Sandler megcsinálta a hírnevét, melynek köszönhetően napjaink egyik leggazdagabb színészé vált. A legtöbben valószínűleg az 50 első randi, a Vizes nyolcas és a Happy, a flúgos golfos című filmekből emlékszünk rá. Az utóbbi időben inkább kevésbé népszerű filmekben szerepelt, bár a Netflix által készített Gyagyás gyilkossággal szintén az egész világon nagy sikereket ért el.

11. Aaron Taylor-Johnson (30 éves)

Aaron Taylor-Johnson a HA/VER című akciófilmmel vált híressé, azóta pedig számtalan filmben, például a Bosszúállók című filmben is szerepelt. A színész karrierje folyamatosan fejlődik: nemrég az Outlaw King című történelmi drámában láthatta őt a közönség.

10. Owen Wilson (51)

Owen Wilson a 2000-es évek elején igazi világsztár volt. A Jackie Chan-nel közösen készített Új csapás és Londoni csapás sokunk kedvenc filmje volt, a Marley meg én című filmmel pedig örökre belopta magát a szívünkbe. Wilson manapság is színészkedik, ám ma már inkább drámai színészként keresi a kenyerét.

9. Matthew McConaughey (51)

A romantikus melodrámák hőseként hírnevet szerzett Matthew McConaughey továbbra is sok nő szívét elcsábítja. Egyik legújabb filmje a Guy Ritchie-féle Úriemberek volt.

8. Joseph Gordon-Levitt (40)

Joseph Gordon-Levitt nagyon fiatalon kezdte a karrierjét: sok tévésorozatban, tinikomédiában és thrillerben láthatta már őt a közönség. Annak ellenére, hogy a színész olyan nagy filmekben is játszott, mint az Eredet vagy a Ssötét lovag – Felemelkedés, sosem lett igazán nagy sztár Hollywoodban.

7. Orlando Bloom (44 éves)

A korábban ismeretlen színész a Gyűrűk ura trilógia Legolas-jaként szerzett magának világhírnevet, amire aztán a Karib-tenger kalózai című francise-zal tette fel a pontot az i-re. Szerepelt többek között a Trójában és a Mennyei királyság című történelmi drámában is. A 2010-es  években a Hobbit-trilógiával tért vissza ikonikus szerepéhez, napjainkban pedig a Carnival Row című fantáziasorozat forgatásával van elfoglalva.

6. Ethan Hawke (50)

Ethan Hawke a Mielőtt felkel a Nap című filmmel, és annak folytatásaival szerzett magának hírnevet Hollywoodban. Bár későbbi szerepei nem arattak túl nagy sikert, a színész gyakran tűnt fel nagy sikerű filmekben, például a Sinisterben és a Bűn éjszakája című filmben is láthatta őt a közönség.

5. Clive Owen (56 éves)

Clive Owen-re a legtöbben talán az Artúr király című filmből emlékezhetnek, de feltűnt például a Sin City-ben és a Bűn árfolyama című filmben is. Napjainkban az American Crime Story: Az O. J. Simpson-ügy című sorozatban látható, ahol Bill Clinton-t alakítja.

4. Channing Tatum (40 éves)

A Step Up című filmmel rajongók milliói szerették meg Channing Tatum-ot. A zenés dráma sikere után egyenes út vezetett számára a sikerhez. Több nagysikerű filmje is volt az elmúlt években, melyek közül a legismertebb talán a 21 Jump Street-ben és a Kingsman: Az aranykörben nyújtott alakítása.

3. Tobey Maguire (45)

Tobey Maguire számára a Pókember első része hozta meg a világhírnevet. A színész ezzel valóságos szupersztárrá vált, és bár több olyan nagysikerű filmben is játszott, mint a Nagy Gatsby, a világ mégis mindig Peter Parkerként fog emlékezni rá.

2. Bradley Cooper (46 éves)

Bradley Cooper sok filmben játszott már a Másnaposok című film előtt is, ám az igazi sikert és hírnevet kétségkívül ez a film hozta meg számára. Cooper bölcsen kezelte a népszerűségét, és a Másnaposok trilógia után nemcsak keresett színész, de népszerű producer is lett. Ő rendezte például az Oscar-díjra jelölt Csillag születik című filmet, melyben főszerepet is játszott.

1. Josh Hartnett (42)

Josh Hartnett a Pearl Harbor és a Sólyom végveszélyben című háborús drámákkal szerzett hírnevet, melynek köszönhetően Hollywood egyik legkeresettebb sztárja lett. A sikeres 2000-es évek után azonban eltűnt a képernyőről, ma pedig inkább csak B kategóriás filmekben és sorozatokban látható.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏