Mérgezés folyik Magyarországon! Halált is okozó betegségek! Káliummal mérgezett só az üzletek polcain!

Kétféle só létezik. Az egyik, amelyik a testünk megfelelő működését segíti elő és a másik, amelyik súlyosan károsítja. A magyar szabvány szerint minimum 97% NaCl konyhasót kell tartalmaznia mindegyik étkezési sónak. Alapvető élelmiszerünk viszont egészen más formákban is jelen van az üzletekben.
Már régóta kering az interneten és szinte mindenhol találkozunk azzal a hírrel, hogy sóval mérgezik az embereket. Ez így elsőre elég horrorisztikus vagy morbid és bosszantó is egyben. Magyarországon egyedülállóként Tejfalussy András kezdett beszélni a bolti só mérgező hatásáról. Az biztos, hogy elgondolkodtató a rengeteg fajta só, az összetétele némelyiknek meg egyenesen ijesztően hangzik. Az egyik só például kálium-ferro-cianidot tartalmaz. A csomagoláson azt írják, hogy ez egy csomósodás gátló. Dr. Weixl Várhegyi László – akinek írásait szintén tömeges előfordulással találhatjuk meg az interneten -, ezt írja erről az anyagról: A kálium-ferro-cianid, azaz sárgavérlúg-só (veszélyes méreg, de sajnos ezt a bolti sókban csomósodásgátló szerként használják).

A megfelelő tisztaságú só védi a sejteket az elsavasodástól. Az emberek nem használnak elég tiszta sót, vagy éppen túl sokat használnak a mérgezett fajtából. Így a megbetegszenek és teljesen felborul a szervezetük egyensúlya. A nem megfelelő tisztaságú só fogyasztása hatással van az idegrendszerre, az érzelmi állapotra, az alvásra, a rákos megbetegedésekre, a csontritkulásra, a keringésre, a szívproblémákra, a vérnyomásra, a cukorbetegségre vagyis ezek előidézője lehet. A tiszta sóra váltás és a tiszta víz fogyasztása viszont gyógyír lehet ezekre a problémákra. A betegség mindig az egyensúly felborulása miatt keletkezik az emberi testben. Azzal, ha nem megfelelő tisztaságú sót fogyasztunk, súlyosan károsíthatjuk az egészségünket.

Tejfalussy András országos hírű mérnök, feltaláló honlapján a következőket olvashatjuk:

— Amit az étkezési sóról tudni kell

Mindenki számára nagyon fontos, hogy étkezései során tiszta NaCl konyhasót egyen. A kereskedelemben kapható sók egy része ismeretlen mennyiségű kálisót tartalmaz, pedig ez nagyon veszélyes. Az MSZ-01-10007-82 (Magyar Szabvány) szerint  minimum 97% NaCl konyhasót kell tartalmaznia mindegyik étkezésre szánt sónak, de KCl kálisó nem szerepel a fennmaradó maximum 3%-nyi egyéb komponensek között. Bővebb leírást a www.tisztaso.hu oldalon a    dokumentumoknál találsz.

— Ha tiszta, kétszeres minőségellenőrzési vizsgálattal felügyelt, minimum 99,5% NaCl tartalmú konyhasóra (nátrium-kloridra) van szükséged, akkor a www.tisztaso.hu weboldalon keresztül beszerezheted. Az 1kg-os NaCl konyhasót a patikák által használt gyógyszerkönyvi tisztaságú konyhasó 25kg-os zsákjaiból csomagoltuk át. —

Tejfalussy András méréstani szakértő és Weixl Várhegyi László okl. természetgyógyász, ny. rendőralezredes állásfoglalása a http://www.tejfalussy.com honlapon dokumentált tudományos mérések és tantételek, és Prof. Dr. Papp Lajos ny. egyetemi tanár akadémiai doktor szakvéleménye alapján:
Mitől lett ennyire sok magyar ember beteg, rövid életű, és meddő? Miért csökken évi több tízezerrel a létszámunk? Három titkos főfelelősre mutattak rá az ok-okozat kalibráló élettani mérések:
1.: Túlterheli az immunrendszert, ha az ivóvíz mérgező vegyszereket és/vagy klórozásnak ellenálló vírusokat tartalmaz.
2.: Keringésrontó, ha a fiziológiás mérték alá csökkentik a konyhasó pótlást.
3.: Sejtműködés-gátló, keringésrontó és ivartalanító hatású, ha a fiziológiás szükségletnél sokkal több káliumot esznek, isznak. —
Dr.Weixl Várhegyi László írása:

— A só védi a sejteket és különösen az agysejteket az elsavasodástól. Azért van napjainkban sok ember szervezete elsavasodva, mert nem használnak elegendő sót, vagy elegendő sót használnak, de az nem tiszta só, azaz nem tiszta NaCl!!!! A vesének is szüksége van a tiszta sóra a túltengésben lévő savak leépítésére és azok vizelettel történő kiválasztására és kiürítésére. Ha a szervezet sóban szegény, akkor egyre jobban elsavasodik!!! Az agy, az elsavasodása miatt nem megfelelően működik. Ezért fontos a só a lélektani és érzelmi zavarok kezelésében is. A depresszió kezelésében használt lítium, a sót próbálja meg helyettesíteni. Nem lítiumot kellene adni a betegnek, hanem több tiszta sót!!!! (…)

A tiszta só fontos szerepet tölt be az agyban, a szerotonin- és a melatonin-szint állandó fenntartásában. Ha elegendő tiszta víz és elegendő tiszta só van a szervezetben, akkor azok, mint természetes antioxidánsok, eltávolítják a toxikus salakanyagokat, s így nem kell az esszenciális aminosavakat, mint például a tryptofánt és a tyrozint a szervezetnek feláldozni. Ugyanis tryptofán szükséges a szerotonin, a melatonin és tryptamin képzéshez. A jó alvás egyik feltétele a megfelelő melatonin szint az agyban. Nagyon sokan nem is sejtik, hogy sokkal jobban aludnának, ha a tiszta sóval egy kicsit jobba sóznának! A tiszta só tehát nagyon fontos az alvászavaroknál, mivel a só egy természetes altató is egyben. (…)
Sokan nem tudják, hogy a tiszta só megfelelő mértékű használata szükséges a rák megelőzésében és kezelésében. Ha valaki egyszer megszúrja a kezét és az vérezni kezd, akkor meg kell szívnia a sebet, hogy az fertőtlenítve legyen: Az így megízlelt vér sósságát memorizálni kell, ugyanis a vérünk gondoskodik arról, hogy mindig megfelelő mennyiségű NaCl tartalma legyen. Ha nem viszünk be eleget a tiszta sóval, akkor a vér agresszív módon a legtöbb nátriumot tartalmazó szervünkből a csontokból vonja ki azt. Ilyekor felborul a csontanyagcsere és elkezdődik a csontritkulás. (…)

A só fontos nemcsak a csontozat, hanem a izomzat és az erőnlét fenntartásához is. A hiedelmekkel ellentétben, a tiszta só csökkenti a szívritmus zavarokat is és fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályozásában. A víz-só aránya is kiemelten fontos! Egy sószegény táplálkozás magas vízfogyasztás mellett egyes embereknél magas vérnyomáshoz vezet. Tehát nem a sok só idézi elő a magas vérnyomást, hanem a kevés!!! Ha valaki vizet iszik és sót nem vagy csak keveset fogyaszt, akkor nem marad elég víz a vérkeringésben és így a véredények nem töltődnek fel megfelelően. A bolti sók káliummal szennyezettek, szintúgy, mint az élelmiszeripar által előállított, nem tiszta sóval tartósított élelmiszerek, s ez miatt is megváltozik a sejtek, különösen az erre érzékeny vér Na/K aránya, s ez miatt alakulnak ki a szív és érrendszeri betegségek, sőt szívmegállás is létrejöhet!!! Sajnos manapság a boltokban, de még a bioboltokban sem lehet tiszta sót kapni. Valamennyi só különböző kálium-sókkal van dúsítva, s vannak olyan sók is, amelyeknek mindössze 30-35 %-os a NaCl tatalma!

Mindezek tudatában joggal állapíthatjuk meg, hogy valakik szándékosan károsítják az emberek egészségét. Rengeteg embert betegítenek meg tudtuk nélkül, kényszerítenek ezáltal olyan gyógykezelésre, ami esetleg gyógyulást sem hozhat a számukra. Mindezt a profitszerzés, a pénz és a népirtás miatt. Persze, a felelősök mindig a felsőbb körökben keresendők.
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏