Mindenki ennek a duci nőnek a fürdőruhás fotóját osztja meg, mit gondolsz miért?

Felrobbantja az internetet Jessica Kane divatblogger tengerparti fotója, és hamarosan te is rájössz, miért. Sőt, nagy esély van arra, hogy te is megosztod. Jessica 140 kilót nyom, szóval ő már tényleg a duci kategória. Egy tengerparti fotót posztolt a Facebookra, a képen fürdőruhában pózol.

A fotó azonnal terjedni kezdett, több tízezren osztották meg, és elsőre nem is gondolnád, hogy miért. A képhez az ötletet az adta, hogy sokan mondják neki: “Azta, bárcsak én is ilyen bátor lennék!”

A következő szöveget fűzte a fotóhoz:

EZ NEM BÁTORSÁG. Sokszor azt mondják nekem, hogy bátor vagyok, amiért nem takarom el semmivel a testemet. Tudod, mihez kell bátorság? Ahhoz, hogy egy család megbirkózzon egy óriási veszteséggel. Ahhoz, hogy egy anya leküzdje függőségét, ahhoz, hogy az ember kitörjön a családon belüli erőszakból. Bátorság kell ahhoz, hogy segítséget keress, amikor már elhatároztad, hogy eldobod magadtól az életed és minden nap szenvedés. Ezekhez kell bátorság.
Az, hogy fürdőruhában vagy a strandon, az nem bátorság. ÉLD az életet és csak azokkal a dolgokkal törődj, amelyek igazán számítanak.

pluss

plussize

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏