Miután ezek a babák megszülettek, az orvos elvette őket, és nem hagyta, hogy anyjuk megérintse őket hetekig. Az oka? Szívszaggató.

A Seaton család nagyon boldogan élt, de egy valami hiányzott az életükből. Szerettek volnak kisfiuknak Billynek egy testvért.Az édesanyának azonban éveken keresztül nem sikerült teherbe esnie.

De Billy születése után kilenc évvel történt valami. Emma, az anyuka érezte, hogy teste megváltozott és csinált egy terhességi tesztet. Magán kívül volt a boldogságtól, mikor meglátta, hogy pozitív volt.

emma-1

Mikor az első ultrahang felvétel elkészült, még nagyobb meglepetés érte őket: Emma hármasikreket várt. Emma és férje el sem tudta hinni. Kilenc év után hirtelen három gyerekkel gazdagodik életük.

A terhesség sok problémával járt és a vége előtt három és fél hónappal megkezdődtek a méhösszehúzódások. Emma bement a kórházba, ahol megszülte a gyerekeket négy órával később.

nem-erhet-hozza01

Mivel a gyerekeke nagyon kicsik voltak és koraszülöttek, azonnal inkubátorba kerültek. Alfiet, az elsőszülött gyermeket Emma szinte nem is látta. Szülés után két órára elvitték és különböző kezeléseket kapott.

Emma nagyon nyugtalan volt, de férjének kiváló ötlete támadt. Az inkubátorban fekvő csecsemőről képet készített, nagyon sok cső és gép volt körülötte, de élt és jól volt.

Mikor Emma meglátta a képet, kicsit megnyugodott.

Amint a képen is láthatjuk, a gyermekek nagyon kicsik, küzdeniük kellett az életükért, nem volt könnyű időszak ez a család számára.

nem-erhet-hozza5

A szülőknek az orvosokra és a sorsra kellett bízniuk a gyerekeket. Órákon keresztül ültek az inkubátorok mellett.

A fiúkat Alfienak, Connornak és Dylannak keresztelték.

nem-erhet-hozza1

De látták, hogy a gyermekek napról napra erősebbek lesznek.

Három hónap múlva elhagyhatták a kórházat és hazamehettek. A család végre együtt volt.

A szülők rájöttek, hogy az egyik kisfiúnak oxigén maszkra volt szüksége. A kicsik ellátása nagyon sok időt vett igénybe. Főleg azért, mert kettőnek oxigén maszkra volt szüksége.

nem-erhet-hozza02

Bár ez első hónapok nehezek voltak, a család nagyon boldog volt.

A fiúk igaz nagyon hasonlítanak egymásra külsőleg, személyiségeik különbözőek.

nem-erhet-hozza3

Emma nagyon boldog, az átélt nehézségek ellenére.

nem-erhet-hozza4

Billy ma kilenc éves, ő is imádja testvéreit. Ez a történet jó bizonyítéka annak, hogy soha nem szabad feladnunk a reményt. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏