“Most már egy igazi hercegnő vagyok” – Így néz ki most a 2 éves kislány akinek az arcáról eltávolították a hatalmas anyajegyet

A kétéves kislány arcán egy hatalmas Batman-maszkra emlékeztető anyajegyet távolítottak el egy úttörő művelet során.

A kis Luna Tavares-Fenner orrát és szemhéját hatalmas anyajegy borította, és flordiai otthonukból rendszeresen kellett Oroszországba járniuk kezelés céljából

Fotodinamikus terápiát kapott – ez a kezelés még nem érhető el az Egyesült Államokban.

Orvosa, Pavel Popov azt mondta: “Luna már kezdett beszélni, és ő maga mondta, hogy a “fekete foltom eltűnt, most már egy igazi hercegnő vagyok”.

A műtétet a krasznodari klinikán végezték. Ez egy Ukrajnához közeli orosz város. Nem egy hétköznapi helyszín a két ország közötti nagy feszültség közepette.

Az orvosok szerint a kezelésre mindenképp szükség volt. A bőrrákra nagyon nagy esélye volt a kislánynak, így muszáj volt megelőzni azt.

Hat műtétük volt az anyajegy eltávolítására, de ez még nem jelenti azt, hogy befejezték a kezelést. Egyelőre a kis Lunának most pihenni kell. Ezután jönnek az esztétikai műtétek.

Az orvosoknak törekednie kell, hogy Lunának ne legyenek komplexusai, amikor eléri azt a kort, hogy aggódik a megjelenése miatt.

Az orvosok szerint a műtét sikeres volt. Luna nagyon kedves és szeretetre méltó gyermek. Egyáltalán nem fél a kórházi személyzettől.

“A legtöbb gyerek fél az orvosoktól, de Luna minden alkalommal elhozza a babáit a találkozóra, és megkér, hogy kezeljem őket is.”

Törekedtünk arra, hogy egyáltalán ne legyenek fájdalmai a gyereknek. Ez teszi lehetővé, hogy ne féljen tőlünk. Azt azonban senki nem tudja előre megmondani, hogy meddig tart a kezelés kozmetikai része.

Ez nagyon sok tényezőtől függ. Járvány, karantén, vízumok stb.

A lány édesanyja hálás a kezelésért. Pláne így, hogy nem tartalmazott invazív és “agresszív” műtéteket. Az államokban csak úgy tudták volna kezelni.

A gyerek kötései lekerültek. Jól van!

Az eredetileg brazil származású amerikai állampolgár Carolina és férje, Thiago Tavares (33) tízezer dollárt (közel 3 és fél millió forint) gyűjtöttek lányuk krasznodari kezelésére, és egy névtelen orosz adományozó is támogatta őket, akit „csodának” neveztek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏