Műkörmöt viselő csecsemő kavarta fel az egész internetet – Íme a képek

Az utóbbi időben nagyon sok gyerekekkel, kisbabákkal kapcsolatos cikk született, aminek az az oka, hogy a szülők elképesztően meggondolatlanul és felelőtlenül nevelik őket. Volt, aki hideg víz alá tartotta, volt aki hosszú órákon át magára hagyta a lakásban étlen-szomjan és még sorolhatnánk azokat a borzalmakat, amiket csináltak velük. Hozzá kell tennünk, hogy a koronavírus sem segített a helyzeten, mert a bezártsággal és a korlátozásokkal sokak elméje felborult és már nem tudtak józanul gondolkodni.

De, nemcsak ilyen típusú szülők léteznek, hanem olyanok is, akik túl korán kezdik el csemetéjüket divatra hangolni. Nem egy és nem is két olyan esetről hallottunk már, hogy a gyermeket elvitték modellkedni, ott vastag sminket kentek az arcára, haját pedig úgy belőtték, mintha egy divatlapból lépett volna elő. Ezt sokan természetellenesnek tartották és nagy visszhangot is keltett.

Most viszont nagyon érdekes képek zavarták meg a világháló békéjét. Felkerült az internetre pár fotó, amiken egy kisbaba kezecskéje látható, amit hosszú műkörmök “díszítenek”. A képek nagyon gyorsan terjedtek a felhasználók között, akik egytől-egyig ki voltak borulva, mert nagyon veszélyesnek tartották, hogy egy kisgyereknek ilyen körmei legyenek.

A fotók Redditen, Twitteren, Facebookon és egyéb oldalakon is megjelentek, a kommentek pedig csak úgy sziporkáztak alájuk.

“A kisbabák gyakran koordinálatlanul integetnek a nagyvilágba, így a hosszú, hegyes körmökkel könnyen megsértheti magát. Még egy felnőtt nőnek is olykor problémát jelent ilyen hosszú körmökkel élni, nemhogy egy gyereknek. Arról nem beszélve, hogy a ragasztott körmök leeshetnek és akár a baba szájában is kerülhetnek.”

“Ha egy ilyen körömmel megvakarja a szemét, nagyon könnyen ki is szúrhatja azt.”

“Még a rövidre vágott körmök is elegendőek ahhoz, hogy egy gyerek megkarcolja, megsértse magát.”

“Még a gyerekeknek szánt körömlakkokkal nem is lenne bajom, ami vízzel könnyedén lejön, de ez a ragasztott borzalom túlzás.”

Végül kiderült, hogy a képeket Photoshoppal készítették el, és a gyermek kezén soha nem volt műköröm. Az eredeti képet az egyik Facebook fotó alá csatolták:

(Ki tudná valaki festeni a hét hetes gyerekem körmét? Elküldeném a páromnak, az anyósomnak és a család többi tagjának.)

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏