Napi 7 perc elég ahhoz, hogy lefogyj. Nézd meg mit kell tenned!

Új programtervet alakítottak ki a szakemberek, amelyhez csupán egy székre, egy falra és napi 7 percre van szükséged, ahhoz hogy lefogyj, és közben izmosodj is. Készülj fel, ez kemény menet lesz.

Nagyot tévedtél tévénézés és chips-majszolás közben, ha azt gondoltad, hogy elég a távirányítót kapcsolgatni, ahhoz, hogy a kockák megjelenjenek a hasadon, de Popeye spenótja sem elegendő ahhoz, hogy hatalmas bicepszed legyen. Van viszont egy ötletünk mitől szabadulhatnál meg azoktól a fránya úszógumiktól, és ehhez nem kell csupán 7 percet edzened.

Azok akik ismerik a fegyencedzést, biztosan találkoztak egy két gyakorlattal, a szakemberek szerint a most bemutatott 7 perces edzés felér egy hosszú kocogással, vagy egy kemény súlyemelős edzéssel.

Annak ellenére, hogy az edzés rövid ideig tart, a szakemberek szerint olyan magas az erőkifejtés, hogy a végére lógni fog a nyelved tőle, és a kívánt hatás sem fog elmaradni.

A 7 perces edzésben 12 gyakorlat található, mindegyik a teljes testsúlyt veszi alapul. A gyakorlatok között ott van aplank, a fekvőtámasz, guggolás, és az ugrándozás is. Nehogy azt hidd, hogy könnyen fog menni, garantáljuk neked, hogy a 7 percben gyorsabban fogsz izzadni, mint a szaunában.

A gyakorlatok között 10 másodperc szünetet tarts. Minden gyakorlat alatt, azok az izmok amelyeket nem dolgozol meg pihennek, így nagyon fontos, hogy a gyakorlatok hogy követik egymást. A képen látható felvázolást kövesd.

Ezek mellett a gyakorlatokat rendkívül gyorsan kell elvégezned, mindegyikre szánj 30 másodpercet, a gyakorlatok végén érezni fogod a fájdalmat. Kitartás kell hozzá, senki se várja el, hogy egy hét alatt lefogy, de ha keményen edzel, szépen látszani fog majd az eredmény. Úgy rákapsz, hogy abba sem tudod hagyni.

7-perces-edzes

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏