Négy hónapon keresztül éheztették egy ketrecben. Amikor kiengedték, megtörtént az elképzelhetetlen.

Még amikor nagyon kicsi volt, a Hickey család volt benne, hogy valami baj van a fiukkal, Jonnyval. Nemsokára kiderült: Jonny autizmusban szenved, a fejlődés olyan zavara, ami nehézségeket okoz a szociális helyzetekben.

Jonny a saját világában élt. Senki sem volt képes őt elérni, még a saját szülei sem.

2012 szeptemberében, ezt a szegény teremtést bevitték a menhelyre. Az utcán egy gödörben találták, nem sokkal azelőtt, ahogy összeesett.

k1-6

Állatorvosok megállapították, hogy ő egy Staffordshire terrier-Pitbull keverék, és körülbelül négy hónapos. A sokkoló alultápláltság és a számtalan seb arra enged következtetni, hogy fogságban élt, és bántalmazták.

k2-6

A törékeny kölyökkutya magához tért az állatorvosok szerető gondoskodása által. Az élni akarása megdöbbentett mindenkit. Így kapta a nevet: Xena, a harcos!

k3-6

Xena állapota gyorsan stabilizálódott, és úton volt a jó irányba, hogy normális életet élhessen. Minden, amire szüksége volt, egy szerető család.

k4-6

Az állat menhely elindított egy szociális média kampányt a Facebookon, hogy elmondja Xena történetét annak érdekében, hogy megtalálják neki az új otthont.

k5-5

Lassan, Xena félelme az emberektől teljesen abba maradt és mindenki kedvencévé vált. Egy nyílt napon a menhelyen, Xena találkozott a Hickey családdal.

k6-4

És mindenki meglepetésére, Xena és Jonny egymásra találtak az elejétől kezdve. Ráadásul együtt töltötték az egész napot.

k7-5

A korábbi félelmeit a kapcsolattól szinte azonnal elfelejtette. Azt is hagyta, hogy Xena megnyalja az arcát, ami elképzelhetetlen lett volna korábban.

k8-4

A család természetesen örökbe fogadta Xenát. Ő és az egykor félénk Jonny között megbonthatatlan kötelék alakult ki.

k9-4

Szülei természetesen boldogok. Édesanyja lelkesedett “Jonnynak csak korlátozott szókincse volt. De Xena érkezésével, alig lehet leállítani. Jonny olyan, mintha kicserélték volna!”

k10-4

Közben Jonny személyisége valóban virágzott; segített az autizmus változásairól kampányolni.

k11-3

Olyan jó látni, hogy ők ketten egymásra találtak, és erőt adtak egymásnak. Xena és Jonny igazi internetes csillagok lettek; Xena megnyerte az ASPCA Év kutyája díjat, 2013-ban!

Jonny és Xena rendelkezik saját honlappal, itt meg is nézheted őket: link

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏