Nem vagy csúnya! 5 szépség hiba, amiért megvesznek a férfiak

Te sem vagy ronda, és ne is hidd hogy a férfiak nem szeretnek., mert ha hiszed. ha nem a legtöbb női szépség hibáért oda vannak a férfiak. Biztos Neked is van olyan dolog ami megfog a srácban, noha az nem feltétlenül egy előnyös szexepil a legtöbb esetben. Vannak nők akik megvesznek a baba arcú pasasokért, míg másokat taszít a gyerekes külső. Aki  a karakteres arcokat kedveli, az sincs egyedül, de vannak akik szerint egyenesen rondák a karakteres arcok.
Nézzünk meg 6 olyan szépséghibát nőkön, amikért tényleg oda vannak a pasik

1, Szeplők

szepseghiba

Hiszed vagy nem, de a pasik imádják a szeplős lányokat. Itt egy pár vélemény, ahol srácokat kérdeztek a szeplőről
„Szerintem nagyon szexi, olyan szégyenlősnek tűnnek az ilyen lányok. Az osztályunkba ketten is járnak, akik ilyenek, és nagyon tetszik, hogy világos a bőrük, és kiemelkednek ezek a szépségpöttyök nyáron.”
Tamás, 17

„Hát Nicole Kidman-t nem rúgnám ki az ágyamból, de neki meg totál le van alapozva az arca, meg állítólag soha nem megy a napra, így neki nem is látszanak már a szeplők, hiába vörös. De szerintem alapvetően széppé és különlegessé tesz egy lányt, ha ilyen a bőre.”
Zsolt, 18

Keiko Asakur:

Ízlések és pofonok…szokták mondani. Spec sztem a legrondább lány is aranyos lesz a szeplőktől vidám

2, Hézag a fog között

szepseghiba2

Nagyon aranyos tud lenni egy apró rés a fogak között, ha szépek azok a fogak. Egy kis csínytevő lányka jut róla eszébe az embernek, amiért nagyon oda vannak a hímneműek. 🙂
A felső fogak között tátongó „űr” lehet szépséghiba vagy szexepil is, ízlés kérdése. Néhány híresség számára ez a kis foghíj azonban valódi védjeggyé vált, és boldogan megvillantják nem tökéletes mosolyukat a vakuk kereszttüzében is.

3,  Rakoncátlan haj

szepseghiba3
Már csak a látványa is felkelti a mélyen rejlő ösztönlényt, és azonnal bele akarnak túrni, vagy az ujjaik közé csavarni a tincseidet. Nem mellesleg az együttléteknél is hasznos lesz a markolható tincs 🙂
4,

Gömbölyded fenek

szepseghiba4

Mindenki ismeri a mondást, miszerint nagy kofferba jó pakolni, de ciki vele utazni, azonban ezt biztosan nem a férfiak találták ki. Nekik ugyanis a kerek, méretes popsi ellen nincs semmi kifogásuk, sőt, viszketni kezd a tenyerük a látványtól, annyira jó lenne megérinteni. Ha tehát alkatodból adódóan nagyobb a feneked az általad ideálisnak ítélt apró hátsóknál, igazán nem kell szégyenkezned miatta. A kerekded csípő és a gömbölyű fenék ugyanis a nőiség szimbóluma, melyet Jennifer Lopez is őrületesen csábosan tud viselni.
5, Széles csípő

csipo

A férfiakban ösztönösen van bekódolva, hogy keressék a nőkben alapvetően a 2 legfontosabb tulajdonságot. 1, széles csípő, nagy keblek.
A széles csípő régen áldás volt, mivel ha nem volt valakinek megfelelő a csípő szélessége, akkor senki nem próbált meg gyermeket nemzeni neki, mivel akkor még nem volt lehetőség császármetszésre, így majdnem biztos volt, hogy vagy  a gyermek, vagy az asszony is belehal a szülésbe. Ez régen egy tévhit is volt egyben, hiszen számos nő bizonyította azóta, hogy nem elsődleges a széles csípő, de ezt próbáltad volna bemagyarázni az akkoriaknak… Lehet, hogy máglyán elégetnek, mint egy boszorkát.
A telt nagy kebel pedig a táplálék, a biztonság érzetét kelti a férfiakban, hiszen emlékeznek még rá, hogy gyermekkorban ez adta számukra az életet nyújtó  tejet.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏